Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2010, 11:44 PM   #1
mrdrd04rex
Scooby Specialist
 
Member#: 203051
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland, OR
Vehicle:
2009 Outback
DGM

Default Update stuck on "Tansferring updater"

Updating my AP with the current Ap updater and the loading screen freezes on "transferring updater 1/5"

I unmarried my AP because It was still on 1.0.0.1

Any ideas.
* Registered users of the site do not see these ads.
mrdrd04rex is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 10:00 PM   #2
absolutexk
Scooby Newbie
 
Member#: 91530
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: TXIC
Location: San Antonio, TX
Vehicle:
2005 WRX
Black

Default

Should just contact Cobb tuning directly..
absolutexk is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 11:00 PM   #3
mrdrd04rex
Scooby Specialist
 
Member#: 203051
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland, OR
Vehicle:
2009 Outback
DGM

Default

I tried, no response. They do this a lot, its annoying
mrdrd04rex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My AP is stuck on Updating mode... how to fix? Enchantor AccessPort 18 10-14-2009 12:39 PM
Need your input on what to do next...stuck on a few choices. jarelee Factory 2.0L Turbo Powertrain 18 02-25-2004 04:30 AM
spotted on the MEADOWBROOK..you were stuck on a snow bank 516_WRX Tri-State Area Forum 0 02-20-2003 01:33 PM
Unable to change camber on WRX (actually stuck on +) elgorey Brakes, Steering & Suspension 8 03-07-2002 11:33 PM
Bright lights stuck on when lights turned on?? paultg New England Impreza Club Forum -- NESIC 7 04-11-2001 12:31 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.