Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2010, 12:59 AM   #1
tobylazur
Scooby Specialist
 
Member#: 150289
Join Date: May 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: PHX, AZ
Vehicle:
2006 SV650N
1972 Travelall

Default finicky AP v2?

I've been having some problems with my brand spanking new AP (came in wednesday). It's been freezing and not connecting to either the ECU, or my laptop. Also, today it froze at the start up screen, then wouldn't power up. About 2 hours later I tried it again and it froze with only half the start up screen displayed. Then about 3 hours later it was working perfectly. I'm gonna try tech support tomorrow, but I was wondering if this is something out of the ordinary, or if they are normally finicky?
* Registered users of the site do not see these ads.
tobylazur is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 12:35 AM   #2
tobylazur
Scooby Specialist
 
Member#: 150289
Join Date: May 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: PHX, AZ
Vehicle:
2006 SV650N
1972 Travelall

Default

I don't know if anyone cares, but I was missing a beta update. I might also have some hardware issues.
tobylazur is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS : Parting my car out W0R7Xsubi Tri-State Area Private Classifieds 251 06-17-2014 01:31 PM
FS: Cobb AccessPort V2 AP V2 Bpipp Engine/Power/Exhaust 2 04-15-2010 03:21 AM
Blitz Nur Spec R, Invidia V2, AP v2! iboost808 Factory 2.5L Turbo Powertrain 1 09-26-2009 01:15 PM
Cobb Ap V2, Aem Cai, Invidia V2, TXS FMIC eumylove SCIC Private Classifieds 4 09-09-2008 03:28 AM
FS: cobb ap v2, invidia v2 dp, HKS hi-power AuburnWRX NWIC Private Classifieds 21 06-11-2008 03:37 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.