Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2010, 10:43 PM   #1
07jayspec
*** Banned ***
 
Member#: 155826
Join Date: Aug 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: virginia beach
Vehicle:
07 slow TR ugm
JAB

Default changing map issue

Well, first I was all stock then added Cobb ap v2 stage1 map..

Then added a spt intake and ebay tbe( catted dp ) and the first day I changed the map to stage2 93oct( This wasn't the reflash that's been changed, it was the temporary setting ) hopefully you guys know what I'm talking about.. But the reflash setting is still on stage1 93octane and everything was fine.

But to me it didn't seem like it was pulling as hard as when I had a invidia catless tbe( with NO tune), so I wanted to change my reflash to stage2.
So earlier today I decided to reflash it to stage2 but stupid me, I had my car running when I did this and it shut my car off and and cel came on and it wouldn't let me start my car for a good five mins and everytime I try it again it stays at initializing Ecu then fails..

But my car still starts but idk if its running the stage2 when i check the maps the top one says stage 2 but the reflash said stage1 and idk did I mess the ap up? Need help asap..
* Registered users of the site do not see these ads.
07jayspec is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2010, 11:23 AM   #2
ProdriveDreams
Scooby Specialist
 
Member#: 146819
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston / Ipswich, MA
Vehicle:
'02 WRB VF-39'd WRX
W/06 STi Drivetrain swap

Default

The AP is fine I'm sure. Keep in mind that the AP does not read anything fromt he ECU that tells it what maps are flashed. It just remember the last ones flashed. I would be more concerned about your ECU. Call cobb and see what they tell you to do.
ProdriveDreams is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New map issue....nOOb-ish problems westy2005 Open Source Reflashes 2 03-24-2009 09:07 AM
Oct/Map issue X-Factor AccessPort 3 07-17-2006 04:42 PM
AccessPort: Can you change maps with Someone elses AP? kellie00 Engine Management & Tuning 5 05-03-2005 12:03 AM
Unable to change Maps with AP Scoob_13 Engine Management & Tuning 8 01-24-2005 12:43 AM
Gotta Link that's "magically" changing MAP limit values? Look here. DanMan Factory 2.0L Turbo Powertrain 11 06-24-2002 05:48 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.