Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2010, 10:30 PM   #1
wrxkid950
Scooby Newbie
 
Member#: 212164
Join Date: May 2009
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2005 WRX cobb stg 2
Obsidian Black

Default car feels like it has an extra 500 punds in it?

ok so i have an 05 wrx, with a new shortblock in it prob like 5k miles or so. anyway the other day i go to drive my car and something feels off. like its really heavy or something. it feels like my car is slow like extra weight or something. and when i get into boost my gauge seems to be reading boost quicker then it did b4 but the car doesnt feel like it getting it. it will quickly spool to 17 but the car feels like its getting 5 psi. and it sorta happened like over night. im think i have a boost leak in the ic piping or so, im going to look when i get a chance

but i dont hear any extra noise. could my ebc be going bad or do u think its a leak?
* Registered users of the site do not see these ads.
wrxkid950 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 10:42 PM   #2
spinningcain
Scooby Specialist
 
Member#: 176490
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: SWIC
Location: Las Vegas
Vehicle:
2005 STI
WRB

Default

Is it throwing a code?
spinningcain is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 10:50 PM   #3
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK Houston
we have an Uncle

Default

take a good dump...it will help
Uncle Scotty is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 11:08 PM   #4
eurospek
Scooby Guru
 
Member#: 96944
Join Date: Sep 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: Hampshire, IL
Vehicle:
2005 SAAB 9-2X AERO
4eat Stage 2 Protuned

Default

What's a pund?
eurospek is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 11:09 PM   #5
theguy
Scooby Newbie
 
Member#: 144244
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque
Vehicle:
2006 WRB STi
www.CAMtuning.com

Default

Quote:
Originally Posted by Uncle Scotty View Post
take a good dump...it will help
lol
theguy is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2010, 11:30 PM   #6
SoapBox
Scooby Specialist
 
Member#: 204578
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: MAIC
Location: Philadelphia
Vehicle:
S54 M3, N54 135i

Default

I'll take -dead hooker in the trunk- for $200 Alex.
SoapBox is online now   Reply With Quote
Old 04-15-2010, 08:40 AM   #7
wrxkid950
Scooby Newbie
 
Member#: 212164
Join Date: May 2009
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2005 WRX cobb stg 2
Obsidian Black

Default

no codes. im going to reset my ecu and see if that helps
wrxkid950 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2010, 04:55 PM   #8
subielover29
Scooby Newbie
 
Member#: 237533
Join Date: Feb 2010
Chapter/Region: Tri-State
Location: New York, NY
Vehicle:
2002 MSPT tuned WRX
PSM

Default

bro you wont get a good answer online.. take it to a shop.... mine felt the same way for a while. while doing my afr gauge the other day i noticed the catback was sitting right underneath the rear drive drain. literally right there causing dents in the exhaust... anyways thats what was affecting mines... wheels and mostly the rear never seem like it wanted to move.... its so alive now since seeing the welder
subielover29 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So THIS is what it feels like to be an actual adult tacomaprime Off-Topic 29 10-31-2008 10:32 AM
car sounds like it has an exhaust leak? I3oostedScooby Factory 2.5L Turbo Powertrain 3 07-30-2007 01:16 AM
why does my car feel like it has turbo lag? morgaj4 Normally Aspirated Powertrain 8 09-26-2003 04:56 PM
Car feels like it hits the rev limiter when it's not hitting the rev limiter Tainted Transmission (AT/MT) & Driveline 21 01-09-2002 12:21 PM
Who recently posted, about their car feeling like it was new. munkis General Forum Archive 1 08-27-2000 07:34 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.