Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday November 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2010, 12:20 AM   #1
taketurns
Scooby Newbie
 
Member#: 244646
Join Date: Apr 2010
Default Brake light on and no power steering

hi guys, I have a 2002 WRX. Today after starting my engine the Brake light turned on and I lost alot of brake pedal pressure (very hard to press down, dangerous!) and I lost all my power steering. The e-brake was off of course so I don't know what the problem is. I pulled over and when I restart the car, the brake pedal pressure softened and was performing normal again, but the Brake light was still on, and I did not have power steering.

Before this, my ABS light has been on but I suspect one of the abs cables was disconnected while installing a bolt on the strut. Does anyone with expertise in the brakes or steering know what the problem is?

Thank you
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by taketurns; 04-25-2010 at 10:21 AM.
taketurns is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2010, 12:58 PM   #2
Haelan
Scooby Specialist
 
Member#: 151045
Join Date: Jun 2007
Location: NW Indiana
Vehicle:
2013 Subaru STI
CBP

Default

Check your accessory belt and your brake / PS fluid levels.
Haelan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
brake and battery light on, but no issues sachilles Normally Aspirated Powertrain 9 07-25-2008 12:35 AM
no power steering? brake light on? battery light on? love2puck14 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 1 03-02-2008 10:12 PM
abs light on and no AWD TDIpowered Legacy Forum 2 04-04-2007 11:42 PM
CEL, Brake, battery lights on and no power steering? dead-eye Normally Aspirated Powertrain 11 04-08-2003 09:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.