Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2010, 05:41 PM   #1
xlsupreme
Scooby Newbie
 
Member#: 120789
Join Date: Jul 2006
Location: Richmond, VA
Vehicle:
2005 USDM STi

Default car stuck in test mode

I've installed street tuner, and flashed my street tuner base map, everything seemed to go just fine. Now, when trying use the software to do some tuning, I found that my car is actually stuck in test mode, wven thought the connectors are undone, the car is still cycling the fans, fuel pump and such.

I've tried to get Street Tuner to sync with the ECU, and I get the error "Cannot connect to a live ECU". I've tried this with the test mode connectors connected, unconnected, while the car was running, and while the car was off. What in the world is going on?

I really really need some insight here, if you can provide it.
* Registered users of the site do not see these ads.
xlsupreme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
starting car in test mode? bjwk89 Newbies & FAQs 5 04-16-2009 04:13 PM
stuck in limp mode? SDRyanWRX Newbies & FAQs 28 03-15-2009 08:17 AM
Kenwood DDX 7017 stuck in demonstration mode monzon Car Audio, Video & Security 1 07-02-2005 03:32 PM
Help car stuck in limp mode!!! ac_gohan Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 3 01-15-2002 05:28 PM
Security System stuck in Valet Mode??? cincyRS Technical Forum Archive 2 07-21-2000 09:24 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.