Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2010, 11:36 PM   #1
Xsile STI
Scooby Newbie
 
Member#: 202961
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Renton,WA
Vehicle:
2005 STI
Aspen White

Default Please Check My Data Log (New logs added)

So far I only have knock learning -2.1 at 2443 & 2532 RPM, would this be a problem? If their is anything else wrong let me know.

My mods are:

Cobb Stage 1 91OCT map
Unknown Cat-back Exaust 3inch
K&N Typhoon (SRI)
HKS BOV "will get rid of soon for stock BPV or turbosmart dual port BOV"

Sorry about the image size 1st time trying to post data log

Thanks

* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by Xsile STI; 04-30-2010 at 02:11 PM.
Xsile STI is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2010, 12:07 AM   #2
kh15
Scooby Specialist
 
Member#: 132400
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: NESIC
Default

you need to run wot or the logs are not really that helpful. right now your only showing around 50% throttle!
kh15 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2010, 08:51 AM   #3
scoobystas
Scooby Specialist
 
Member#: 26568
Join Date: Oct 2002
Chapter/Region: NESIC
Location: Brighton, Mass
Vehicle:
2003 Yellow Bugeye
Version 8-Vf37

Default

I agree with above poster but at the same time you might get your wot tune perfect but other load points might knock.50% throttle needs to be tuned even more than 100% because your not 100% throttle that often.
scoobystas is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2010, 11:10 PM   #4
Xsile STI
Scooby Newbie
 
Member#: 202961
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Renton,WA
Vehicle:
2005 STI
Aspen White

Default

I hope this is a little better.

http://spreadsheets.google.com/ccc?k...DS0hEbEE&hl=en

Their were some bumps in the road. I will try another 4th gear pull this weekend.

Thanks
Xsile STI is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2010, 11:50 PM   #5
kh15
Scooby Specialist
 
Member#: 132400
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: NESIC
Default

Quote:
Originally Posted by Xsile STI View Post
I hope this is a little better.

http://spreadsheets.google.com/ccc?k...DS0hEbEE&hl=en

Their were some bumps in the road. I will try another 4th gear pull this weekend.

Thanks
are you logging via ap or are you using romraider?
you need to floor it man, the logs look fine but you need to get your rpms to 2k in 4th and floor it to 6k, dont let up!
kh15 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2010, 02:09 PM   #6
Xsile STI
Scooby Newbie
 
Member#: 202961
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Renton,WA
Vehicle:
2005 STI
Aspen White

Default

I am using the AP to log.

Here are 4 logs to check out, did these last night.

http://spreadsheets.google.com/ccc?k...WdXhvYXc&hl=en

Thanks

Last edited by Xsile STI; 05-01-2010 at 01:43 AM.
Xsile STI is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2010, 04:17 PM   #7
burnrubber
Scooby Newbie
 
Member#: 233517
Join Date: Dec 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Dayton, NV
Vehicle:
2005 WRX
Silver

Default

Looks like your IDC is too high, at 107% at its highest point. To fix the problem I am unsure but hold off pushing the car untill the problem is fixed.
burnrubber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any Tuning gurus want to check my data log? 3s-gte AccessPort 0 07-15-2009 09:57 PM
Please read my data logs. Joel21Wolter Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 12-30-2008 02:58 PM
07 STi w/ tuned Enginuity... fuel learning / running rich? please check my logs... Wrinkleboi Commercial ECU Reflashes 26 11-21-2007 01:51 AM
Please Check My Logs clemsonteg UTEC 4 08-28-2007 06:30 PM
Please check my logs from today MidRex UTEC 15 04-14-2006 10:38 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.