Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 1, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Miscellaneous > Off-Topic

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2010, 06:38 PM   #1
Asinine
Sufficient for Sharky
 
Member#: 55173
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: I beat up big rocks
Vehicle:
with paddles.

Default Additional plugins are required to display all the media on this page.

Install Missing Plugins? Not bloody likely!

So what's the deal? Two hours ago this wasn't happening. Now, every page (I'm referring, of course, to OT) displays a little notification.

Anyone else?

Anyone know what's going on?

Is Nick trying to install software to turn on my webcam?

Me-ow!
* Registered users of the site do not see these ads.
Asinine is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:42 PM   #2
Kaiser
\_(ツ)
 
Member#: 7170
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: NESIC
Vehicle:
Aut Kaiser,
aut nullus.

Default

Quote:
Originally Posted by Asinine View Post
Anyone else?
Nope! Working great here. /unhelpful guy
Kaiser is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:44 PM   #3
BGPunk2001
Scooby Specialist
 
Member#: 46134
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: TXIC
Location: Welcome to Flavor Town
Default

Yoar teh computar has super-aids
BGPunk2001 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:45 PM   #4
WRX300
Scooby Newbie
 
Member#: 17974
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago
Default

screenshot? and clear the your cookies/cache/temp filez
WRX300 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:48 PM   #5
Thug
Choke Artist
Moderator
 
Member#: 603
Join Date: Dec 1999
Chapter/Region: NESIC
Location: Nashua, NH
Default

I only seem to have this problem with Facebook. I think it's Apple/Quicktime gayness
Thug is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:56 PM   #6
Asinine
Sufficient for Sharky
 
Member#: 55173
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: I beat up big rocks
Vehicle:
with paddles.

Default

I cleared everything. Same deal. It's one of those little drop-down banner thingies like when it asks if you want to install an Active X component or something.
Asinine is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:58 PM   #7
ZaphodForty2
Scooby Newbie
 
Member#: 35397
Join Date: Apr 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: CT
Vehicle:
2003 Pathfinder
Bitchin'

Default

Install it you *****. What's the worst that can happen?
ZaphodForty2 is online now   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 06:59 PM   #8
Asinine
Sufficient for Sharky
 
Member#: 55173
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: I beat up big rocks
Vehicle:
with paddles.

Default

Quote:
Originally Posted by ZaphodForty2 View Post
Install it you *****. What's the worst that can happen?
Nick sees my penis.
Asinine is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 07:03 PM   #9
ZaphodForty2
Scooby Newbie
 
Member#: 35397
Join Date: Apr 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: CT
Vehicle:
2003 Pathfinder
Bitchin'

Default

Again?
ZaphodForty2 is online now   Reply With Quote
Old 06-21-2010, 07:03 PM   #10
WRX300
Scooby Newbie
 
Member#: 17974
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago
Default

Quote:
Originally Posted by Asinine View Post
I cleared everything. Same deal. It's one of those little drop-down banner thingies like when it asks if you want to install an Active X component or something.
has to be

Quote:
Originally Posted by Thug View Post
I only seem to have this problem with Facebook. I think it's Apple/Quicktime gayness
but if you install it you can always uninstall it via tools -> internet -> advanced -> manage add-ons
WRX300 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OT Help, need a browser plugin perhaps. Want to save all Photography!!! thread pics. Hotrodguru Off-Topic 0 08-08-2005 09:00 PM
all the gaskets for this job are... attitude Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 6 12-08-2004 02:09 PM
Who can see the mistake on this page..? Ajax77 Motorsports 17 12-07-2001 07:02 AM
What's mods are required to make an STi? discord Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 12 11-08-2001 12:31 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.