Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2010, 10:59 PM   #1
Jaren1
Scooby Specialist
 
Member#: 195061
Join Date: Nov 2008
Chapter/Region: NWIC
Location: Cool story, Brogue
Vehicle:
1997 Legacy Outback
Green

Default Starting issues

Lately I have been going to start my car and it will just click, or barely turn and then stop. Then if I try again right afterwords it will start right up no problem.

And some days I wont even have a problem and it will start right up all day long.

Anyone know what could be the cause. I wouldnt think battery cause I would figure it wouldnt start at all if it was to dead to even turn over at times but then turn right over after another try or two
* Registered users of the site do not see these ads.
Jaren1 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:39 PM   #2
Jaren1
Scooby Specialist
 
Member#: 195061
Join Date: Nov 2008
Chapter/Region: NWIC
Location: Cool story, Brogue
Vehicle:
1997 Legacy Outback
Green

Default

bump5
Jaren1 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:54 PM   #3
jeonster
Scooby Newbie
 
Member#: 198854
Join Date: Dec 2008
Chapter/Region: NESIC
Location: Hartford, CT
Vehicle:
2013 WRX
Silver

Default

try cleaning up the battery terminals
jeonster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cold Start Issues seven881 Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 8 11-13-2003 12:26 PM
Hard start issues. kevin02rex Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 06-07-2003 06:17 AM
Elusive Cold Start Issue Sam_P Normally Aspirated Powertrain 10 05-15-2003 05:36 PM
Cold air / cold engine starting issues GinsuDave Normally Aspirated Powertrain 2 11-05-2002 08:57 AM
WRX manual cold start issue ort5 Transmission (AT/MT) & Driveline 10 12-17-2001 03:54 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.