Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday December 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2010, 02:42 PM   #1
havoc2005
Scooby Newbie
 
Member#: 248626
Join Date: Jun 2010
Default Power shut off for a brief second while driving

Has anyone experienced an issue where the whole power in the car shuts off for a brief second while you are driving. I was driving to work this morning several times the power shut off, headlights, radio, and any other electrical components. I was still driving, the car itself did not shut off. I've been having issues since I installed my fogs. Occasionally the car doesnt turn on and I have to pop the hood and wiggle the negative terminal. Could a bad terminal wire cause the issue stated above even though the car is already running?
* Registered users of the site do not see these ads.
havoc2005 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2010, 09:20 PM   #2
Cougar4
Scooby Specialist
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

The battery connections should be snug enough they don't turn when pushed on. I suggest you clean the battery connections and tighten them correctly. If that doesn't solve the trouble then there may be an ignition switch problem.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After a long drive and shut off for 10 minutes, wouldn't start afterwards... elitescouter Newbies & FAQs 4 03-14-2010 01:24 AM
car shuts off while driving reeksti Service & Maintenance 5 03-07-2006 11:40 AM
Car shuts off while driving (post for a friend) BlueTDimly Normally Aspirated Powertrain 4 12-30-2002 12:25 PM
Engine shut off while driving I drive a WRX wagon Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 8 04-10-2002 03:51 PM
car shuts off while driving.... sethiscope Service & Maintenance 3 03-11-2002 03:36 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.