Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2010, 10:29 PM   #1
sport'nwagon
Scooby Newbie
 
Member#: 137372
Join Date: Jan 2007
Location: Inland Empire
Vehicle:
2004 wrx wagon
wrb

Default No illumination after Omori boost gauge install

I searched around here, and think that I might have wired it wrong, but I need help with the wire colors. I installed the electronic boost gauge and wired it to the clock harness. I tested the illumination of the gauge before I hooked up the clock and it was working. I finished installing everything, and now the dash or gauge will light up. The clock and the gauge are working, but they are not lightening up and neither is the dash. I checked the illumination fuse and it is good. Here is how it is connected:
Blue/pink strip(clock)- Green (battery +) to the gauge
Pink/blue strip(clock)- white (12V dash lighting) to the gauge
Yellow/blue strip(clock)- Red (12V ignition switch) to the gauge
Black/black (clock)- Black (ground) to the gauge
Thanks in advance.
* Registered users of the site do not see these ads.
sport'nwagon is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2010, 10:35 PM   #2
choleaoum
Scooby Newbie
 
Member#: 255484
Join Date: Aug 2010
Chapter/Region: SCIC
Location: Long Beach, CA
Vehicle:
2010 EVO
2002 WRX

Default

I'm having a similiar issue to regarding the illumination, I checked it was a blown fuse, but I replaced it still no illumation. Let me know if you figured it out!
choleaoum is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2010, 11:38 PM   #3
sport'nwagon
Scooby Newbie
 
Member#: 137372
Join Date: Jan 2007
Location: Inland Empire
Vehicle:
2004 wrx wagon
wrb

Default

Update: I double checked everything, I even disconnected the gauge and wired the clock back up by itself, and still nothing. Long story short, I ended up "jiggling" the illumination fuse and the dash lights flickered. For whatever reason the fuse was not making a good contact in the fuse slot. I bent the fuse ends a little and put the fuse back in, and now it is working.
sport'nwagon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Omori boost gauge install pics STiMUL8 Interior & Exterior Modification 2 08-28-2005 02:45 AM
Omori boost gauge install options - anything steering wheel housing based? STiMUL8 Electrical & Lighting 1 06-11-2005 10:28 PM
omori boost gauge install heavyDOODIE Electrical & Lighting 25 08-11-2004 12:28 AM
Omori Boost Gauge Install Pic BrysImpreza Forester Forum 13 09-11-2003 08:59 PM
Omori Boost Gauge Install volley Factory 2.0L Turbo Powertrain 0 05-22-2002 09:36 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.