Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2010, 01:42 PM   #1
Jamie37
Scooby Newbie
 
Member#: 256446
Join Date: Aug 2010
Default 97 Impreza Outback

My impreza seems to be bogging down randomly through my trips. It doesnt happen in any gear more than the other or at a specific speed. I thought it was a vacuum leak but my mechanic can't seem to find a leak.

What happens:
When i accelerate it feels like it loses about ten horsepower and accelerates very slowly, (if at all depending on the speed and gear)
* Registered users of the site do not see these ads.
Jamie37 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2010, 04:34 PM   #2
G-Omaha
Scooby Specialist
 
Member#: 209172
Join Date: Apr 2009
Location: Omaha, NE
Vehicle:
2012 Impreza CLL
BL2

Default

Are Air/Fuel Filters in good shape?
G-Omaha is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2010, 07:58 AM   #3
toddwilliams
Scooby Newbie
 
Member#: 258676
Join Date: Sep 2010
Default

97 impreza randomly floods out I think, it will run fine then all of a sudden bogg down turn off and start again after doing this a couple time and then it will go again also Im getting a po1104, po441 codes

Last edited by toddwilliams; 09-25-2010 at 08:04 AM.
toddwilliams is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2010, 09:35 PM   #4
toddwilliams
Scooby Newbie
 
Member#: 258676
Join Date: Sep 2010
Default 97 subaru

I fixed the rich running problem. I took the injectors out and cleaned them.
Next issue is my lights in the dash board are not working, no power to the fuse
toddwilliams is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
('93-'01) Weird water pouring noise at startup! 97 Impreza Outback Sport itsmywifescar Impreza Forum 4 10-24-2002 02:54 AM
Need all new brakes for 97 Impreza Outback Chapel Brakes, Steering & Suspension 6 08-12-2002 09:03 PM
What type of rims fit on 97 Impreza Outback? Chapel Brakes, Steering & Suspension 2 04-05-2002 11:03 AM
97 impreza outback sport questions... greyrain743 Newbies & FAQs 5 10-11-2001 11:47 AM
Friends 97 Impreza Outback-MODS SFsube Technical Forum Archive 8 05-15-2000 04:42 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.