Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday April 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2010, 03:06 PM   #1
DaneTrain
Scooby Newbie
 
Member#: 49320
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: RMIC
Location: Greeley, Colorado
Vehicle:
2006 Aspen White STi

Default No beep from alarm/no shift warning beep

So, my little "beep" from the click of locking the doors isn't working anymore, and same goes for my shift beep inside my 06' STi. No major mods besides a accessport and turboback.

Seems to have happened after I put on a new bumper(stock sti).

Any ideas guys?
* Registered users of the site do not see these ads.
DaneTrain is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2010, 03:48 PM   #2
12sechatch
Scooby Guru
 
Member#: 132458
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: NWIC
Location: Kent, Wa
Vehicle:
Okie Dokie Fine

Default

no idea. Have you tried to turn the lock/unlock beep back on? the directions are on the back of the key fob.

Try turning the shift buzzer back on too....or is it on and still doesn't work?


no idea, why it would turn off randomly, unless you unplugged your battery?
12sechatch is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2010, 04:13 PM   #3
DaneTrain
Scooby Newbie
 
Member#: 49320
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: RMIC
Location: Greeley, Colorado
Vehicle:
2006 Aspen White STi

Default

I unplugged the battery once, but i dont think it was after that...how do i turn back on the shift buzzer? i try every setting, and no beep. i get the light, just no beep.
DaneTrain is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 11:29 AM   #4
JakeMandell
Scooby Newbie
 
Member#: 79747
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: BAIC
Location: Mountain View, CA
Vehicle:
2005 STi
OBP

Default

I'm having the same problem on my '05. Did you ever figure this out?
JakeMandell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! No interior lights, no radio, no alarm, no temp sensor; NOT fuses Stray Cat Electrical & Lighting 6 07-04-2008 02:32 AM
defi gauge warning beep AzN121184 Electrical & Lighting 0 02-03-2007 04:38 PM
No noise from alarm WorldRallyRedneck Car Audio, Video & Security 6 07-11-2005 12:59 AM
stock alarm, no beep ClimbinNBouldern Car Audio, Video & Security 5 05-20-2004 09:42 AM
no sound from alarm six6sicks Car Audio, Video & Security 5 01-10-2003 08:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.