Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 31, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2010, 07:20 PM   #1
trininox
Scooby Newbie
 
Member#: 62131
Join Date: May 2004
Chapter/Region: MWSOC
Location: Fort Wayne, IN
Vehicle:
2005 Impreza WRX STi
Crystal Grey Metallic

Question Automatic Trans Leak after install - Torque converter issues

So i'm lookin for some ideas,

I pulled the 2.2NA motor out of a legacy to do headgaskets, originally the Torque converter was attached to the motor when it came out. It was put back on the transmission side and the flexplate bolts were attached to it after the motor was dropped in.

It would seem fluid leaks after the first startup and im not sure where to even look, is the torque converter not in right? its all buttoned up pretty well no gap between the block and bell housing.

Its the first automatic i've messed with, never had an issue with manual trans!

On top of that it sounds like the cams werent aligned 100% cuz its a tad rough runnin so it may all have to come apart anyway...

Thanks for your suggestions!
* Registered users of the site do not see these ads.
trininox is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oil Leak After Installing Downpipe/Uppipe misterjoshua Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 07-28-2008 07:18 PM
Anyone know how to install torque converter/valvebody? cjx17 Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 8 10-08-2007 11:21 AM
installing Torque converters 04WRBWRX Transmission (AT/MT) & Driveline 1 08-13-2007 06:39 AM
Vacuum leak after installing TurboXS FMIC rewt Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 10 04-17-2005 02:05 AM
How much Auto Trans Fluid does the Torque converter hold? bdoss123 Legacy Forum 5 10-07-2003 07:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.