Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday January 28, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2010, 05:51 PM   #1
Gnome
Scooby Newbie
 
Member#: 191646
Join Date: Oct 2008
Chapter/Region: TXIC
Location: Lubbock, TX
Vehicle:
'03 Wrx wagon
Sonic yellow

Default At oil temp light flashing. Auto

Hey guys.
Yesterday, heading to a friends house, the "at oil temp" started flashing.

I was on the service road, going about 50, and the rpm's were pretty high, like it was still in a low gear.
I headed back to my house, and it was just shifting weird, prematurely, and just not shifting into higher gears.
So I read the manual, and it said when it's flashing, it might have something to do with the a/t sensor.

I was wondering if you guys could give me an idea as to what it might be. I checked the tranny fluid, and it was at normal level, and smelled fine.

I dont necessarily want to take it to the dealership yet, trying to conserve money. So im taking it to a local mechanic thats a family friend.

So if you guys have any idea into what it might be specifically that I could tell him, so we could have something to pinpoint directly, that would be great!

Excuse my noobedness with cars.

Thanks for the help!
* Registered users of the site do not see these ads.
Gnome is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AT oil temp light flashing chuckles Transmission (AT/MT) & Driveline 53 08-04-2014 11:29 PM
Auto Transmission Oil Temp Light Flashes on Startup cloudbrk Legacy Forum 9 12-29-2003 10:51 AM
Flashing AT Oil Temp light? Hit Man X Transmission (AT/MT) & Driveline 10 08-15-2003 10:01 PM
AT OIL TEMP Light flashes WorldTour Legacy Forum 5 07-31-2003 04:57 PM
AT OIL TEMP light flashes at startup... BoardRider Legacy Forum 3 04-21-2003 10:31 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.