Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday December 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2010, 10:18 AM   #1
rpg5553
Scooby Newbie
 
Member#: 253423
Join Date: Jul 2010
Default EJ20G Motor no fuel no injector pulse.

I put a ej20g (JDM) turbo motor in a Porsche 914 and not getting a pulse to the injectors. Got the motor, engine wiring and ecu togeather. Had to make up my own harness using the wiring diagrams on the NASIOC web site. Not sure if I have all the required sensors, solenoids, etc. to fire the injectors. I put a lite across the injectors and getting no signal. Verified I have 12 v to the one side(yellow/red) and also checked the wires from the ecu to the injectors. Checked my codes and getting 12 starter switch
45 pressure duty solenoid. I think the air flow meter is wired up ok as i had a code earlier and it cleared. Anything else I need to get the injectors to fire? Oh yeah I verified my ground to the ecu by wiring directly to engine so got a good ground. Sorry for the long rant but trying to give you enough info.
Thanks for any help you can give me. Been a long conversion but getting close
* Registered users of the site do not see these ads.
rpg5553 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No fuel, no spark, help? boloheadrat Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 11 07-23-2010 04:03 PM
No spark, No fuel injector pulse. AwdBoostCreep Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 1 02-12-2009 01:04 AM
No Fuel, no codes. The saga continues Noizemaker Normally Aspirated Powertrain 2 04-11-2006 06:58 PM
no spark & no fuel = no start Annoying Eric Normally Aspirated Powertrain 7 08-30-2005 09:58 AM
No Injector Pulse help (haltech E6K users) black knight Engine Management & Tuning 0 08-13-2003 12:01 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.