Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2010, 02:02 PM   #1
rpg5553
Scooby Newbie
 
Member#: 253423
Join Date: Jul 2010
Default 95 EJ20G Turbo(JDM) no Injector pulse fuel

Can anyone tell me how to diagnose no pulse at injectors. I have wired a lite up and verified getting 12v power at the injector connector. Got the lite ground to the other connection. Verified my ground to the ecu. Is there any solenoid, etc that would cause this? I do not have the following> idle air control solenoid, waste gate solenoid, boost pressure sensor(using manual boost controller). The vehicle speed sensor is not there but
was told not required on 95. Also the ecu was for an automatic so is there something different about it. I found a pressure exchange solenoide from a 95 impreza and wired it up. There was another sensor attached to it and from pictures found it says it is a pressure/map sensor. Not a clue where it goes and if it relates to the EJ20G motor!
Thanks for any help you can give me
* Registered users of the site do not see these ads.
rpg5553 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2010, 06:08 PM   #2
sense of nature
Scooby Guru
 
Member#: 112759
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: In the V hole!
Vehicle:
2018 bugSti
SexyRP

Default

Sounds like an ecu issue ,Iirc the ecu controls the ground signal.. Also did you post in the pre 2002 turbo forum?
sense of nature is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2010, 09:58 AM   #3
rpg5553
Scooby Newbie
 
Member#: 253423
Join Date: Jul 2010
Default

Posted in three forums with only this reply
rpg5553 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EJ20G Motor no fuel no injector pulse. rpg5553 Built Motor Discussion 0 10-22-2010 09:18 AM
FS : EJ20G engine 550cc injectors and fuel rail drop in combo subartender Engine/Power/Exhaust 3 10-19-2010 11:38 PM
No injector pulse?! Please help! JordanHoudek Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 9 11-22-2009 02:04 AM
No injector pulse roostema4328 Subaru Conversions 12 11-17-2008 04:01 PM
No Injector Pulse help (haltech E6K users) black knight Engine Management & Tuning 0 08-12-2003 11:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.