Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2010, 04:43 PM   #1
Bogdan17
Scooby Newbie
 
Member#: 258411
Join Date: Sep 2010
Chapter/Region: NWIC
Location: Renton, Wa
Vehicle:
2003 Wrx
Blue

Default Car wont start

For couple of months now my car radio and clock would preset, cut out and come back on, everytime I drove it( especially when coming to a stop and going from a start). It all culminated when while at safeway the car wouldnt start. I didnt get the car jumped started because I didn't have them with me. A guy pushed it in reverse and pumped the clutch and voala the car started. I went to orily and had the battery changed thinking that was the problem. With the new battery the same thing happened. After the new battery put in the car started by it's self several times before it just stopped starting again, now I only get to drive my car if someone jump starts it everytime.
Please I need help, any help would be appreciated .
* Registered users of the site do not see these ads.
Bogdan17 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 05:30 AM   #2
gedden
Scooby Newbie
 
Member#: 145597
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: RMIC
Location: Denvver
Vehicle:
2002 RS
Black

Default

Check all your cables. My wife's car did similar things and after much searching we discovered that the alternator charging cable was incorrectly attached. As in it wasn't.
gedden is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2011, 12:56 PM   #3
despisedkyle
Scooby Newbie
 
Member#: 271200
Join Date: Jan 2011
Location: vista, ca
Vehicle:
2002 wrx
blk

Default

I had a similar problem with my 02 bugeye but my radio didn't cut out. I had to ground the clutch pedal safety switch it was. Very easy and it bypassed it. Works everytime
despisedkyle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alarm wont stop going off, car wont start!! felixk Car Audio, Video & Security 3 08-20-2009 05:10 PM
Parking lights wont work now car wont start inevitable_101 Electrical & Lighting 0 07-21-2009 04:51 PM
car wont start in the cold gallstone Normally Aspirated Powertrain 2 01-08-2002 04:03 PM
Need help ASAP! Car wont start! Dane Normally Aspirated Powertrain 8 03-25-2001 12:04 AM
Car WOnt Start, 2 weeks old emprezadent General Forum Archive 3 02-03-2001 06:27 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.