Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2010, 01:03 PM   #1
lushy
Scooby Newbie
 
Member#: 193881
Join Date: Nov 2008
Default O2 sensor problem

Hey all, I recently finished putting a 2003 wrx engine in a 98 RS using the wiring harness from a 2004 wrx, the only snag I am running into is the front O2 sensor. I am getting a P0031 code, I changed the sensor and it didn't fix the problem. I measured the voltage at the connector and got the following:

Small white wire-4.7v
Small black wire- 4.7v
Large white wire- 3.4v
yellow/red wire- 12v

I remember reading somewhere that there are two wires for the O2 sensor pinned out in the ECU differently between the years 2003 and 2004. Because I am running the 2003 ecu with the 2004 harness, this could be my problem, but I can't find it again to know which wires to change.

Any help is greatly appreciated!
* Registered users of the site do not see these ads.
lushy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
O2 sensor problem SubaruLover Warranty Issues & SOA Problems 5 08-22-2002 09:18 PM
O2 sensor problem w/S-AFC and A/F ratio gauge Scoobyslack1 Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 6 09-05-2001 03:38 PM
THERE IS A RECALL FOR MY00 RS FOR O2 SENSOR PROBLEM CALL YOUR DEALER CHACHI Normally Aspirated Powertrain 12 04-07-2001 03:07 PM
o2 sensor problems, lean A/F mixture. Help me! Quart2000 Normally Aspirated Powertrain 0 02-07-2001 07:29 PM
O2 sensor problems ac_gohan Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 0 01-23-2001 01:47 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.