Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday May 5, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2002, 06:16 PM   #1
kastle
Frank Army
 
Member#: 1457
Join Date: May 2000
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
1999 Outback Sport
Steel Blue Mica

Post strange vent problem

I recently purchased a 2k2 Legacy GT... something strange I've noticed happens when running the AC on a speed setting of 3 or 4, in recirc or normal mode. With the higher speed settings, the vents move on their own...

I set the center vents (above the AC controls) to be open and facing forward @ a central height, turn the AC up to 3 or 4, and the vents quickly adjust themselves to point to the left or right. I recenter them, and almost immediately they are pointing to the side... really freakin annoying when it's 110* out...

So, has anyone run into this? I searched a few times and haven't seen any thing remotely near this...

Thanks.
kastle
* Registered users of the site do not see these ads.
kastle is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 07-12-2002, 06:24 PM   #2
Hiroki Tada
Scooby Specialist
 
Member#: 8048
Join Date: Jul 2001
Chapter/Region: International
Location: Toronto / 神戸
Default

Maybe a screw loose? I'd try taking out the surrounding dash tirm and see if the clasps holding on the vents could be tightend. Mind you, the centre console trim is a biatch to remove. You first have to remove the shifter trim and the trim immediatly left of it. Then there are two screws located under AND behind the console trim. Good luck if you dont have those special short screwdrivers

I know b/c someone accidently dropped a $2 coin in one of my vents and it rattled so damned loudly that I had to take apart the console to remove it.

Hope that helps.
Hiroki Tada is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2002, 10:31 PM   #3
leeberbs
Scooby Specialist
 
Member#: 12196
Join Date: Nov 2001
Location: NJ
Vehicle:
2005 LGT

Lightbulb Vents

It's funny that you post this problem now. I just stopped by my dealership today and bitched about my vents moving on their own when the AC is set at 3/4.

In my car (also a 2002 Leg GT) the right vent in the pair above the AC controls moves. The other vents are pretty good about staying put.

Anyway...they don't stock the vents so they ordered the center vent set up (you can't just get one). And of course it's under warranty. Should be a week or so.

Normally I don't complain about little things like this but it is SUPER annoying to have than vent move like that.

-Leeberbs

Last edited by leeberbs; 07-13-2002 at 02:00 AM.
leeberbs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange vent noise (mechanic plz read) jlam86 Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 16 10-22-2006 07:21 PM
Strange boost problem with a strange dealer diagnosis. Help? Computergeek24 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 12 10-09-2006 12:34 PM
Strange electrical problem oldleg Service & Maintenance 1 05-21-2002 10:02 AM
('93-'01) Strange leakage problem Loki Impreza Forum 2 06-29-2001 02:04 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.