Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2011, 09:04 PM   #1
JonFlor25WA
Scooby Newbie
 
Member#: 273648
Join Date: Feb 2011
Location: Steilacoom WA
Vehicle:
2007 impreza 2.5i

Default Help

ok i just changed out my full exhaust put on UEL header and catback exhaust got the CEL of course i can fix that in a day or Two when i have more time but when i reconnected the AFR O2 sensor cuz i rerouted wires the cruise control light is blinking... now what could cause this? any help would be great
* Registered users of the site do not see these ads.
JonFlor25WA is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 09:32 PM   #2
kewlboxer2
Scooby Newbie
 
Member#: 161322
Join Date: Oct 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Galeton, PA
Vehicle:
06 2.5i
Regal Blue

Default

Reset the ECU
kewlboxer2 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 10:22 PM   #3
acemyles2.5i
Scooby Specialist
 
Member#: 151012
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: South East
Location: lakeland, Fl
Vehicle:
2007 impreza 2.5i
urban

Default

ya just reset it, you can get it checked but it will show something with your cat pipe, theres nothing wrong this is pretty common
acemyles2.5i is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2011, 12:01 AM   #4
JonFlor25WA
Scooby Newbie
 
Member#: 273648
Join Date: Feb 2011
Location: Steilacoom WA
Vehicle:
2007 impreza 2.5i

Default

ok thanx guys btw it sound AAAAAMAAAAZING
JonFlor25WA is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
losing power, help! rockstarperformance Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 5 05-19-2011 03:21 AM
New car help please darren94 Car Care & Detailing 9 02-28-2011 01:13 PM
Help with 03 WRX fancyfootwork15 General Community 13 02-27-2011 12:11 AM
I need help asap in Atlanta GA deadscooby South East Region Forum 5 02-26-2011 09:51 PM
San Diego: Need Help Missing Parts For Brake Install murrdogg24 Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 0 02-26-2011 08:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.