Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2002, 09:39 PM   #1
Tokay
Scooby Newbie
 
Member#: 5167
Join Date: Mar 2001
Default Anybody's car run like crap after...

the recent Subaru recall on ECU reprogramming?

I just had mine done yesterday, and within 5 miles of the dealership, my car started running like total crap (zero acceleration) RPM jocking with A/C on in cruise, etc. It threw a CE light and stalled out. I finally got it started (CE still on) and turned it around to leave it at the dealership again...

No word from the dealership yet on cause, but was just wondering if anyone else had similar experiences. Luckily Maita Subaru is awesome, so no worries on them figuring this out..

- Tokay
* Registered users of the site do not see these ads.
Tokay is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2002, 10:32 PM   #2
tcs007
Scooby Specialist
 
Member#: 4103
Join Date: Feb 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Madtown
Vehicle:
2003 WRX Wagon
Reddish

Default

My car was having similar issues to what you described about a week before my ecu reprogramming, and it hasn't happened since.
But I still have a check engine light.
But on the plus side, my gas mileage has increased dramatically (about 100 miles more per tankful).
tcs007 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car runs like crap after new battery Ryan314 Factory 2.0L Turbo Powertrain 20 01-22-2007 03:58 PM
Vishnu Xede plugin...car runs like crap! TheChef Other Engine Management 3 09-28-2006 02:12 PM
car running like crap alptekin Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 11-11-2004 08:01 PM
Need help: just got 02 and CEL makes the car run like crap 17cTSi Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 05-26-2004 07:22 PM
HELP...car running like crap... Samirr76 Tri-State Area Forum 22 03-26-2003 04:59 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.