Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 1, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Mid Atlantic Impreza Club
Mid Atlantic Impreza Club Forum sponsored by Annapolis Subaru
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2015, 07:14 AM   #1
ungmazingWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 365976
Join Date: Aug 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: Burke, VA
Vehicle:
2011 WRX
WRB

Default Headlight fix

Is there any good reputable shops that fix headlights or any member on here willing to make a couple bucks? I bought the morimoto hid kit last year and the right side doesn't turn on any more... Dont even know where to look.
* Registered users of the site do not see these ads.
ungmazingWRX is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-22-2015, 07:32 AM   #2
toomanychens
Scooby Newbie
 
Member#: 314819
Join Date: Mar 2012
Chapter/Region: MAIC
Default

the retro-quik kit?
toomanychens is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 08:14 AM   #3
mazdaboi
Scooby Newbie
 
Member#: 281797
Join Date: May 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: Stafford, VA
Vehicle:
2002 WRX
EVO Graphite Gray

Default

Just looked up your lights. look at this video
mazdaboi is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 08:27 AM   #4
ungmazingWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 365976
Join Date: Aug 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: Burke, VA
Vehicle:
2011 WRX
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by toomanychens View Post
the retro-quik kit?
http://www.theretrofitsource.com/hid...l#.VV8foWP7Z34

Not sure if I'm having the same issue as the guy in the video. Not getting any flickering and weather's not cold and issue started maybe a month ago... I've been told it could be anything from the grounding to bulbs to the ballasts.
ungmazingWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 08:33 AM   #5
toomanychens
Scooby Newbie
 
Member#: 314819
Join Date: Mar 2012
Chapter/Region: MAIC
Default

do your ballasts look like the ones in the video? or is it the matsu****a ones?
toomanychens is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 09:29 AM   #6
ungmazingWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 365976
Join Date: Aug 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: Burke, VA
Vehicle:
2011 WRX
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by toomanychens View Post
do your ballasts look like the ones in the video? or is it the matsu****a ones?
Similar to video but it's 3five instead of the 5five
ungmazingWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 09:56 AM   #7
toomanychens
Scooby Newbie
 
Member#: 314819
Join Date: Mar 2012
Chapter/Region: MAIC
Default

no guarantees but i could probably help you trace it out. I have the retro-quik installed on my car, we'd just have to go down the line and see what's not getting power or is getting power but not responding.
toomanychens is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 10:25 AM   #8
ungmazingWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 365976
Join Date: Aug 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: Burke, VA
Vehicle:
2011 WRX
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by toomanychens View Post
no guarantees but i could probably help you trace it out. I have the retro-quik installed on my car, we'd just have to go down the line and see what's not getting power or is getting power but not responding.
That'd be awesome! When do you think you'd have some spare time?
ungmazingWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2015, 11:58 AM   #9
toomanychens
Scooby Newbie
 
Member#: 314819
Join Date: Mar 2012
Chapter/Region: MAIC
Default

maybe monday sometime, tonight may be possible but need to run it by the wife
toomanychens is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2015, 10:52 PM   #10
infinite012
Scooby Specialist
 
Member#: 74392
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Virginia
Vehicle:
2015 Forester
SWP

Default

I could help you out if you'd be willing to drive down to Williamsburg...
infinite012 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.