Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2011, 06:12 PM   #1
azureal79
Scooby Newbie
 
Member#: 264758
Join Date: Nov 2010
Location: North Idaho
Vehicle:
2013 Subaru WRX
WR Blue

Default CEL P1400 - need part info

Need help getting the right part to fix this. I called my local Subaru dealership and they had trouble finding the part. The closest was a gas tank pressure sensor for $270 (part #22627AA111). Can anyone verify this or provide the right part for this fix?

Car is a 2002 WRX.

Thanks!
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by azureal79; 05-20-2011 at 06:44 PM.
azureal79 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2011, 01:56 AM   #2
Steeldon
Scooby Specialist
 
Member#: 248219
Join Date: Jun 2010
Chapter/Region: E. Canada
Location: Thunder Bay, ON
Vehicle:
2004 WRX 68HTA+HFS6
PSM

Default

Make sure your gas cap is on right
Steeldon is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2011, 01:23 PM   #3
azureal79
Scooby Newbie
 
Member#: 264758
Join Date: Nov 2010
Location: North Idaho
Vehicle:
2013 Subaru WRX
WR Blue

Default

I've tried 3 different gas caps...3 clicks, 11 clicks...doesn't seem to make any difference. I have a fuel pressure gauge and it idles at 38 psi and moves with boost as expected.

I was reading another post that suggested maybe the cat delete could cause this CEL? Perhaps the CEL and fuel delivery issues are unrelated?

Thanks!
azureal79 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need parts info ASAP on Hsf5 kit chrisc75 Water/Methanol Injection, Nitrous & Intercooler Cooling 3 08-12-2010 04:02 PM
car auctions - need some info. maaw Off-Topic 5 05-19-2005 08:41 AM
Road tripping today - need construction info jcholak718 South East Region Forum 0 08-05-2004 08:26 AM
Need Part Info... BigElm Car Part Reviews 2 12-11-2001 03:31 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.