Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2011, 05:02 PM   #26
Krazematik
Scooby Newbie
 
Member#: 279076
Join Date: Apr 2011
Default

my AT oil temp started to flash right after i installed my turbo inlet... so how much is a brake switch and how does it look like?
* Registered users of the site do not see these ads.
Krazematik is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2012, 08:40 AM   #27
02 banana owner
Scooby Newbie
 
Member#: 232546
Join Date: Dec 2009
Location: Kalamazoo Michigan
Vehicle:
2002 WRX
Blaze yellow

Default

So I know this is completely wrong year car and way different situation. Ive got an 02 wrx. I did a complete swap over to auto. . So things that were changed is this: transmission, driveshaft, rear dif, pedal assembly, shifter assembly, under dash harness (Have to, 5spd harness doesnt have the plugs for the auto), instrument cluster, ecu. I am sure there is some stuff missing but simply put you would never know the car wasnt an auto from the factory. My problem is the same flashing A/T fluid temp hot. Fluids are at the right levels. Car seems to drive fine. Just dont know what the problem is. Oh, my brake lights work like a charm.
02 banana owner is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2012, 11:37 PM   #28
Big Joe
Scooby Newbie
 
Member#: 3722
Join Date: Jan 2001
Location: So. Cali.
Vehicle:
2002 WRX Wagon
Silver

Default

HTML Code:
My problem is the same flashing A/T fluid temp hot.
Did you swap out the radiator for the AT cooling lines?
Big Joe is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2012, 08:54 PM   #29
smoovjames
*** Banned ***
 
Member#: 335698
Join Date: Oct 2012
Location: wausau wi
Default

That's not good ! Hahahahaha I had similar problem with my dsg 09 turbo jetta after bolt ons and a stage 2 flash and a lot of beating under warranty .. u should probly beat on it more ! Or get a k20A swapped Honda so it can take the abuse, and hopefully it wont get stolen like mine did . Then u end up getting a subaru and loving it because its the best of all worlds - Awd turbo manual winning
smoovjames is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2012, 05:40 AM   #30
02 banana owner
Scooby Newbie
 
Member#: 232546
Join Date: Dec 2009
Location: Kalamazoo Michigan
Vehicle:
2002 WRX
Blaze yellow

Default

Joe, yes tranny lines were installed(OEM).

Ok so I figured out my turboxs tuner was causing the flashing light. Evidently the tcu and ecu communicate. The TCU limits torque taking readings from the ECU. I really need to find someone with a good base tune for a 4EAT.
02 banana owner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AT oil temp light flashing chuckles Transmission (AT/MT) & Driveline 50 05-17-2013 07:57 PM
At oil temp light flashing. Auto Gnome Newbies & FAQs 0 10-03-2010 04:51 PM
AT Temp light flashing e30polak Transmission (AT/MT) & Driveline 1 06-04-2008 03:26 PM
AT OIL TEMP Light flashes WorldTour Legacy Forum 5 07-31-2003 03:57 PM
AT OIL TEMP light flashes at startup... BoardRider Legacy Forum 3 04-21-2003 09:31 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.