Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 7, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2015, 08:02 PM   #1
sharpy0125
Scooby Newbie
 
Member#: 419569
Join Date: Apr 2015
Default car wont start! help :(

okay guys i hope you can help me im so stumped on this.
I have a 2005 subaru wrx with a hybrid swap dynamic 1000cc injectors, sti cams, sti crank, cosworth pistons, walbro 255 pump (new) invidia downpipe, and a couple little things. but heres my problem i got in my car just a few days ago started up perfect ran fine went down the road maybe 2 miles stopped at a house shut it off for 15-20 minutes came out will not start... so i tried plugs nothing i checked to see if i had spark i have spark. just replaced the new walbro pump saturday and i did a fuel pressure test it was reading 120 psi! which i know is insane amounts of fuel. i put the regulators on the driver side on just today and still nothing, but when i hold my gas pedal clear to the floor it does try to start but really rough and it'll just die. ive also put a cam and crank sensor on too. i've been looking for fuel pressure regulators that are adjustable but cant seem to find a good fitting one or anything else that it might be please help!
* Registered users of the site do not see these ads.
sharpy0125 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.