Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2011, 09:39 PM   #1
aszc01
Scooby Newbie
 
Member#: 299327
Join Date: Oct 2011
Location: Houston, TX
Vehicle:
2009 Subaru WRX
Black

Default AP log for review (noob)

Could someone review my two maps for my 2009 WRX to make sure there are no issues. I'm still really new to the AccessPort and would love to get the most of it. I'm currently running the stage 1 93 +SF intake map. The only other mod on my car is the SPT CBE. I live in Texas (close to sea level) and it was about 57 deg F during my two runs seen below. Both of these were pulls in third gear.

https://docs.google.com/spreadsheet/...2ZVWUNNdmJzd0E

https://docs.google.com/spreadsheet/...XZBYVpnc2tLbWc

Thanks in advance for any help
* Registered users of the site do not see these ads.
aszc01 is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2011, 09:31 AM   #2
Cobb Tuning
NASIOC Vendor
 
Member#: 4803
Join Date: Mar 2001
Location: Austin, DFW, Portland, SOCAL
Default

Quote:
Originally Posted by aszc01 View Post
Could someone review my two maps for my 2009 WRX to make sure there are no issues. I'm still really new to the AccessPort and would love to get the most of it. I'm currently running the stage 1 93 +SF intake map. The only other mod on my car is the SPT CBE. I live in Texas (close to sea level) and it was about 57 deg F during my two runs seen below. Both of these were pulls in third gear.

https://docs.google.com/spreadsheet/...2ZVWUNNdmJzd0E

https://docs.google.com/spreadsheet/...XZBYVpnc2tLbWc

Thanks in advance for any help
Logs look fine. A slight correction to fine knock learning in the second log, but may just be a fluke. Feel free to take and post up additonal logs so we can verify further.

Bill
Cobb Tuning is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WRX09: AP log, please review moonrider_99 AccessPort 8 02-09-2012 12:16 AM
Ap Log for 2011 WRX - Stage 1, 93 - CYLINDER KNOCK - PLEASE HELP.......... thegarius AccessPort 3 04-09-2011 08:03 PM
Ap log review for noob thegarius Factory 2.5L Turbo Powertrain 2 04-04-2011 12:05 PM
Boost Taper this bad? AP Log attached BENSREX AccessPort 5 12-31-2008 04:54 PM
some logs for review Beanboy Engine Management & Tuning 0 05-31-2006 11:40 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.