Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday December 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Care & Detailing

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2011, 03:40 PM   #1
Jcard88
Scooby Newbie
 
Member#: 293764
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: NWIC
Location: Oak Harbor, WA
Vehicle:
2002 WRX
Blue

Default Need help a.s.a.p!

So I got in my car this morning to go to work, tried turning on my car, it started up but died 2 seconds after. I tried it again and it did the same thing. On the third try I pumped the has a little and it started right up idled perfectly and drove perfectly, me being a new subaru owner am just looking for some help/advice please if anyone knows what's up I would greatly appriciate yet it. Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
Jcard88 is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2011, 04:09 PM   #2
wteGDF
Scooby Specialist
 
Member#: 201665
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: SCIC
Location: Tustin Ranch,CA
Vehicle:
2005 MmmMM CF....
Unique Starts Here....

Default

Before you get flamed....
first: this is in the wrong section
second: fill out your profile so we know what car you have
third: Once your profile is filled out what mods do you have on the car...
wteGDF is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2011, 06:26 PM   #3
Jcard88
Scooby Newbie
 
Member#: 293764
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: NWIC
Location: Oak Harbor, WA
Vehicle:
2002 WRX
Blue

Default

Yeah still getting used to this ha, but I got up pipe, down pipe, intake, custom catless exhaust, and a cobb accessport flashed for stage 2. Got any clue on what is happening?
Jcard88 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help, Need Help nicholas112481 Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 8 11-10-2010 02:24 PM
Need help!! Need to find a +12v switched wire NOW! Please help! nxwrxfx Electrical & Lighting 16 04-25-2006 06:29 PM
Hard Drive Recover Help much needed... ATA RAID 0 knowledge needed HELP PLEASE!!! 2k2 Off-Topic 63 12-24-2003 11:35 PM
Need help! Perrin Fuel rails installed but I need help with Fuel Evap Line STR8OUT Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 7 04-18-2003 01:11 PM
Need help!Need flywheel bulletin from SOA.Please help. RallyeX General Forum Archive 3 06-01-2000 08:57 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.