Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Rocky Mountains Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Rocky Mountains Impreza Club Forum -- RMIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2011, 12:57 AM   #1
zizux
Scooby Specialist
 
Member#: 199836
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: RMIC
Location: South Jordan, UT
Vehicle:
2011 STi
DGM

Default Can I borrow your accessport v2b cable?

So I flashed my car with my brand new access port and now its having all sorts of problems. If I have to send my access port to Cobb I want to unmarry it. But I don't trust the cable I have to do it. Thus I need to borrow a good working one.



This is what it looks like:

* Registered users of the site do not see these ads.
zizux is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 01:25 AM   #2
TiM801
Scooby Specialist
 
Member#: 289115
Join Date: Jul 2011
Chapter/Region: RMIC
Location: SLC
Vehicle:
2002 WRX
WRB

Default

Really? What's wrong with it.. is it the ap or your car? If u wanna meet me in slc after work tomorrow "Monday" u can use mine...? Pm me if u want
TiM801 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 11:19 AM   #3
zizux
Scooby Specialist
 
Member#: 199836
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: RMIC
Location: South Jordan, UT
Vehicle:
2011 STi
DGM

Default

I'll be calling tech support today, my fear is that they will want me to return the unit.

Based on my troubleshooting its something with where the cable attaches to the access port.

And I'll be sending you a PM.
zizux is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 12:10 PM   #4
Lil' Biggie
Scooby Specialist
 
Member#: 93992
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: RMIC
Location: Miller Motorsports Park
Vehicle:
'06 EVO MR,
'89 240SX, '07 Yaris

Default

Quote:
Originally Posted by zizux View Post
I'll be calling tech support today, my fear is that they will want me to return the unit.

Based on my troubleshooting its something with where the cable attaches to the access port.

And I'll be sending you a PM.
If you forced the cable in upside down, it might have pushed a pin up into the AP and a different cable wont help.
Lil' Biggie is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 03:09 PM   #5
zizux
Scooby Specialist
 
Member#: 199836
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: RMIC
Location: South Jordan, UT
Vehicle:
2011 STi
DGM

Default

No forcing was done. It was always attached with the clip facing away. I don't know if the cable can go on backwards, just by looking at it I don't see why it wouldn't though?

If a pin was pushed up would it even work at all?

It currently works if I put a little bit of tension on the cable, but I don't want to risk flashing in case the connection drops mid flash.

I'm hoping it is the cable, in all probability its a solder issue with the PCB (as mentioned by Steve@Cobb).
zizux is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I borrow your 03-05 initialization connector for use with Accessport upster Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 2 06-25-2011 05:13 AM
Can i borrow your tactrix cable ? jemar2169 Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 2 01-12-2009 06:12 PM
Bay Area Peeps: Can I borrow your AP serial cable? super laubo Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 5 06-03-2006 09:35 PM
Do you have an AccessPort? Can I borrow your '03-'04 init connector Massive Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 4 04-11-2006 04:25 AM
NOVA URGENT: long shot, but can i borrow someones accessport cable? psyber_0ptix Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 8 02-11-2006 08:56 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.