Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2011, 05:49 AM   #1
THB07STI
Scooby Newbie
 
Member#: 298651
Join Date: Oct 2011
Location: maryland
Vehicle:
2007 impreza sti
gray

Default no heat

jus drove to work and when i turned up the heat it stayed on for a while but in 10-15 min jus air was blowing when i had the climate set all the way to heat
* Registered users of the site do not see these ads.
THB07STI is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2011, 08:04 AM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

Most likely causes-
-Low coolant level (check both the reservoir and radiator with engine cold), if low fill to proper level and look for leaks
-Thermostat sticking open
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2011, 09:16 AM   #3
c10seth
Scooby Newbie
 
Member#: 258526
Join Date: Sep 2010
Chapter/Region: MWSOC
Location: Ann Arbor, MI
Vehicle:
2014 WRX Limited
White

Default

Quote:
Originally Posted by Mulder View Post
Most likely causes-
-Low coolant level (check both the reservoir and radiator with engine cold), if low fill to proper level and look for leaks
-Thermostat sticking open
+1

Seth
c10seth is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So we have no heat... Any temporary heating solutions better than Kero heaters? AcquaCow Off-Topic 104 02-16-2010 06:19 PM
no heat shields six1five Normally Aspirated Powertrain 3 01-16-2004 12:32 AM
Heater - no heat impRSa Electrical & Lighting 5 10-03-2003 01:14 PM
NO HEAT AT WORK: grounds for leaving early? touch New England Impreza Club Forum -- NESIC 29 12-03-2002 11:26 PM
No heat at idle, only when moving, and long warm up period? Need4Boost Factory 2.0L Turbo Powertrain 18 12-01-2002 12:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.