Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2012, 11:46 AM   #1
guygettnby
Scooby Specialist
 
Member#: 298231
Join Date: Oct 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: maryland
Vehicle:
2011 WRX
WRB

Default 11 wrx ap questions and issues?

I have a 11 wrx with about 2100 miles and I just installed the ap. it has been on the car for over 100 miles now and honestly I'm not impressed with just a 93 stage 1 map. I don't feel a difference in power except my boost feels like it comes on later now, it feels as though i need to give it abit more gas when releasing the throttle from a stop (i actually almost stalled car a few times) and it does feel smoother while full throttle.

Also the idle is funky. If I rev the car up the idle drops really low and the car almost cuts off on me.

Is this normal? After reading a lot about this it seems wrong. Possibly having an issue I need to figure out and I may needs some help here to get it figured out.

What exactly should I log to have everybody give me the most help? This will be my first log attempt.
* Registered users of the site do not see these ads.
guygettnby is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2012, 12:06 PM   #2
Cobb Tuning
NASIOC Vendor
 
Member#: 4803
Join Date: Mar 2001
Location: Austin, DFW, Portland, SOCAL
Default

Quote:
Originally Posted by guygettnby View Post
I have a 11 wrx with about 2100 miles and I just installed the ap. it has been on the car for over 100 miles now and honestly I'm not impressed with just a 93 stage 1 map. I don't feel a difference in power except my boost feels like it comes on later now, it feels as though i need to give it abit more gas when releasing the throttle from a stop (i actually almost stalled car a few times) and it does feel smoother while full throttle.

Also the idle is funky. If I rev the car up the idle drops really low and the car almost cuts off on me.

Is this normal? After reading a lot about this it seems wrong. Possibly having an issue I need to figure out and I may needs some help here to get it figured out.

What exactly should I log to have everybody give me the most help? This will be my first log attempt.
I would check out our logging video (see below). I would just log with the default list. Then put your log up on google docs and put a link here (make sure you set the permissions of the logic to public so anyone can view it).


Bill
Cobb Tuning is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11 wrx accessport questions starfox101 AccessPort 4 02-15-2011 02:19 PM
05 wrx AP question helppp subz AccessPort 1 02-28-2008 10:48 AM
06 WRX AP Question ScoobyRoo2.5 AccessPort 3 03-05-2007 09:36 AM
Used 06 WRX AP question Make7upyours728 AccessPort 4 07-12-2006 04:35 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.