Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Rocky Mountains Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Rocky Mountains Impreza Club Forum -- RMIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2012, 01:19 PM   #1
Tglazed
Scooby Newbie
 
Member#: 231216
Join Date: Nov 2009
Chapter/Region: RMIC
Location: South Jordan, Utah
Default

http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=2287991

This is a link to a guy who is having the same problem i am having. I have now replaced starter clutch switch coil pack #1 and my battery which is now an optima redline I think the name of it is. Also my starter is brand new and alternator tested good. Any help would be appreciated. Thanks guys
* Registered users of the site do not see these ads.
Tglazed is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cold start problems wslk Normally Aspirated Powertrain 1 10-18-2002 11:21 PM
Cold start problem.. I Love Turbo Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 08-15-2002 04:36 PM
Very intermittent no start problem NotAnRS Normally Aspirated Powertrain 6 05-15-2002 08:39 AM
Starting Problems Yanofsky Service & Maintenance 15 02-05-2002 08:39 PM
Cold Start Problems? Kapwi Factory 2.0L Turbo Powertrain 2 08-10-2001 04:36 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.