Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 13, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2012, 01:37 PM   #1
phillepe
Scooby Specialist
 
Member#: 88856
Join Date: Jun 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: The cold north
Vehicle:
2007 Sti
on 36's.....

Default 07 sti won't start

2007 sti
Tbe
Injen cai
Injen FMIC
3 port ebc
Stage 2 tune
98k miles

Background: just moved from Cali to northern Minnesota. Very cold the last few weeks. Got a cel last week for #2 cyl misfire. Car still ran. Saturday night with the cel still on, the car died and would not start. Killed the battery in the process. Today, changed the plugs, got new battery, still won't stay running. Car starts but runs for about 2 seconds and dies. Cel light stays on.

Possible problems:
Bad fuel
Bad fuel pump
Bad injector
Bad coil pack

If anyone has any ideas or thoughts please share!
* Registered users of the site do not see these ads.
phillepe is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2012, 10:33 PM   #2
phillepe
Scooby Specialist
 
Member#: 88856
Join Date: Jun 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: The cold north
Vehicle:
2007 Sti
on 36's.....

Default

Anyone!?!?!?!? Please!
phillepe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
07 FXT won't start after running out of gas kegard Service & Maintenance 5 12-04-2010 07:52 PM
STi won't start up.. Please help! AlxSti Newbies & FAQs 17 12-30-2006 03:38 PM
05 STi won't start Ryokosman Factory 2.5L Turbo Powertrain 36 12-22-2005 12:19 AM
HELP my Sti won't start? zigger General Community 22 04-11-2005 08:05 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.