Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Member's Car Gallery

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2013, 04:23 PM   #16376
SubieLuvin
Scooby Specialist
 
Member#: 248202
Join Date: May 2010
Chapter/Region: MWSOC
Location: Columbus, Ohio
Vehicle:
2013 WRX Sedan
SWP

Default

Quote:
Originally Posted by rosedaleny806 View Post

anyone want/need the stock cluster with a gauge pod attached to it??
I'd love one if you are looking to donate it ! Lol
* Registered users of the site do not see these ads.
SubieLuvin is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 07:15 PM   #16377
J_Maher_WRX
Scooby Specialist
 
Member#: 290307
Join Date: Aug 2011
Default

Quote:
Originally Posted by rosedaleny806 View Post
installed my smy cluster and my boost gauge vac is good at 20 but not hitting full boost on the gauge. maybe a kink in the vac line? or sum sort of leak
Have you logged? Run some logs and compare your boost gauge readings vs what your logs are telling you. That'll immediately rule out boost gauge being faulty if they're the same. Check all lines for kinks, make sure you've clamped all of them haha otherwise, could have a boost leak. If not, then look at the tune.
J_Maher_WRX is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 07:18 PM   #16378
rosedaleny806
Scooby Specialist
 
Member#: 202070
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Queens, NYC/East Meadow, NY
Vehicle:
2012 WRX GR WRB
2002 WRX GD PSM

Default

well my cobb ap is telling me im hitting full boost. but my spt gauge literally stops at 15psi goes a tiny bit up while my cobb tell me more (which is notmal) probably a kink in the vac line. lol

rosedaleny806 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 07:51 PM   #16379
michal
Scooby Newbie
 
Member#: 159770
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago
Vehicle:
2012 STI Sedan
2015 STI Ordered

Default

Summer Mode

michal is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 08:11 PM   #16380
garudatwo
Scooby Specialist
 
Member#: 322385
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: Tri-State
Default

Quote:
Originally Posted by rosedaleny806 View Post
well my cobb ap is telling me im hitting full boost. but my spt gauge literally stops at 15psi goes a tiny bit up while my cobb tell me more (which is notmal) probably a kink in the vac line. lol
Makes the boost gauge pretty much useless huh? LOL at the NYPD patch, I wonder if that'll help you from getting parking tickets.
garudatwo is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 08:47 PM   #16381
13whiteguywrx
Scooby Newbie
 
Member#: 351622
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: South East
Location: Charlotte Nc
Vehicle:
2013 Wrx
White

Default

Quote:
Originally Posted by michal View Post
Summer Mode
Beautiful 😇
13whiteguywrx is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 08:56 PM   #16382
Aarron_M
Scooby Specialist
 
Member#: 68210
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: RMIC
Location: Colorado Springs, CO
Vehicle:
2013 STI
SWP

Default

I still can't get over that they went from black headlights to chrome housings.
Aarron_M is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 08:56 PM   #16383
13whiteguywrx
Scooby Newbie
 
Member#: 351622
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: South East
Location: Charlotte Nc
Vehicle:
2013 Wrx
White

Default

Quote:
Originally Posted by Aarron_M View Post
I still can't get over that they went from black headlights to chrome housings.
Alittle bit of baking and problem solved
13whiteguywrx is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:00 PM   #16384
Celery GT-5
Scooby Guru
 
Member#: 98210
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Upstate NY
Vehicle:
2015 WRX Premium
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by Aarron_M View Post
I still can't get over that they went from black headlights to chrome housings.
I think it looks a lot worse in pictures than in person, I thought it was awful until I started seeing them on the road, now I think they look fine.

I will trade my black housings for chrome with OEM HIDS any day lol
Celery GT-5 is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:01 PM   #16385
Louie
Scooby Guru
 
Member#: 43393
Join Date: Sep 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: Middle River
Vehicle:
2011 STi
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by rosedaleny806 View Post
well my cobb ap is telling me im hitting full boost. but my spt gauge literally stops at 15psi goes a tiny bit up while my cobb tell me more (which is notmal) probably a kink in the vac line. lol
Go out on the freeway and go from 3rd to 5th and let the boost build and peak. Many cars won't max out the boost if you are shifting normal.
Louie is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:02 PM   #16386
Celery GT-5
Scooby Guru
 
Member#: 98210
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Upstate NY
Vehicle:
2015 WRX Premium
WRB

Default

but his ap is showing full boost....
Celery GT-5 is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:03 PM   #16387
Louie
Scooby Guru
 
Member#: 43393
Join Date: Sep 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: Middle River
Vehicle:
2011 STi
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by Celery GT-5 View Post
but his ap is showing full boost....
Derp: gotcga.
Louie is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:22 PM   #16388
Aarron_M
Scooby Specialist
 
Member#: 68210
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: RMIC
Location: Colorado Springs, CO
Vehicle:
2013 STI
SWP

Default

Quote:
Originally Posted by 13whiteguywrx View Post
Alittle bit of baking and problem solved
And then they'll leak and have condensation. Doesn't change that it still looks worse. It's like when they went from the 04-05 tails to the 06-07 rice-tastic tails.
Aarron_M is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:33 PM   #16389
rosedaleny806
Scooby Specialist
 
Member#: 202070
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Queens, NYC/East Meadow, NY
Vehicle:
2012 WRX GR WRB
2002 WRX GD PSM

Default

Quote:
Originally Posted by garudatwo View Post
Makes the boost gauge pretty much useless huh? LOL at the NYPD patch, I wonder if that'll help you from getting parking tickets.
lol it does, thats and my nypd pba card, my friend works for 105th precinct
rosedaleny806 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:41 PM   #16390
Mr. Lin
Scooby Specialist
 
Member#: 344988
Join Date: Jan 2013
Chapter/Region: TXIC
Vehicle:
2013 WRX STi
ISM

Default

Quote:
Originally Posted by W.K.S. View Post
I think I've been to that commissary before.
you been to Monterey?
Mr. Lin is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 09:46 PM   #16391
michal
Scooby Newbie
 
Member#: 159770
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago
Vehicle:
2012 STI Sedan
2015 STI Ordered

Default

Quote:
Originally Posted by 13whiteguywrx View Post
Beautiful 😇
Thanks

Quote:
Originally Posted by Aarron_M View Post
I still can't get over that they went from black headlights to chrome housings.
I didn't like them at first but I got used to them, I'm not planning on changing them to black.
michal is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 10:27 PM   #16392
jjablo6
Scooby Newbie
 
Member#: 265697
Join Date: Dec 2010
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago
Vehicle:
2011 WRX
Ligtening Red

Default

Quote:
Originally Posted by michal
Summer Mode
Me like it
jjablo6 is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:09 PM   #16393
Ultimateone
Scooby Specialist
 
Member#: 48025
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: By the Ocean, MA
Vehicle:
2015 WRX
Ice Silver Mettalic

Default

Does anybodies dead pedal squeak? mine just started to?


IMG_0634 by Ultimatetwo, on Flickr


IMG_0644 by Ultimatetwo, on Flickr
Ultimateone is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:13 PM   #16394
garudatwo
Scooby Specialist
 
Member#: 322385
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: Tri-State
Default

Quote:
Originally Posted by Ultimateone View Post
Does anybodies dead pedal squeak? mine just started to?
Had it, fixed it myself, haven't heard it since. I just pulled the two plastic fasteners and swapped them from top to bottom. Spoiler alert: it's just thin sheet metal with a block Styrofoam underneath.
Gosh your muffler looks low to the ground. Ever scrape 'em?

Quote:
Originally Posted by rosedaleny806 View Post
lol it does, thats and my nypd pba card, my friend works for 105th precinct
Don't flash that card if you get pulled over for doing a 3rd gear pull lol, gonna make your buddy look bad.
garudatwo is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:23 PM   #16395
Celery GT-5
Scooby Guru
 
Member#: 98210
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Upstate NY
Vehicle:
2015 WRX Premium
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by Ultimateone View Post
Does anybodies dead pedal squeak? mine just started to?
car looks great!


pretty much everything squeaks in these cars
Celery GT-5 is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:25 PM   #16396
garudatwo
Scooby Specialist
 
Member#: 322385
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: Tri-State
Default

Quote:
Originally Posted by Celery GT-5 View Post
pretty much everything squeaks in these cars
I've had rattles (that I've pinned down to a valve stem tool in the glovebox), but the dead pedal was the only squeaking problem I've ever had. Then again, that might be because I couldn't hear them over the screaming tranny...
garudatwo is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:39 PM   #16397
Celery GT-5
Scooby Guru
 
Member#: 98210
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Upstate NY
Vehicle:
2015 WRX Premium
WRB

Default

should be pretty easy to just pop the dead pedal off and check it out
Celery GT-5 is online now   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:44 PM   #16398
PROcede
Scooby Newbie
 
Member#: 293500
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: BAIC
Location: Bay Area, California
Vehicle:
11' WiderBody Hatch
WRB

Default

I have the dead pedal squeak as well when i push down on it. Doesn't bother me much. My car actually has tons of rattles on the interior now. Approaching 45k on my 11. I don't mind it much just turn the volume up or roll the windows down.
PROcede is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:46 PM   #16399
JuanWins
Scooby Newbie
 
Member#: 328915
Join Date: Aug 2012
Location: Tampa, FL
Vehicle:
2009 WRX
Lightning Red

Default

Quote:
Originally Posted by JuanWins View Post
How do you like that top mount. Notice any big difference?
Do let me know when you install it. I might buy this from a buddy until I can afford a Perrin fmic.
JuanWins is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2013, 11:49 PM   #16400
Celery GT-5
Scooby Guru
 
Member#: 98210
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Upstate NY
Vehicle:
2015 WRX Premium
WRB

Default

both of my a-pillars rattle when its cold. Beyond that the car just has a generally creaky nature to it, you can hear everything shifting about when you go over bumps.
Celery GT-5 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
('11+) 2011-2012 wrx/sti picture thread (for real this time) guamanian_powered Impreza Forum 147 12-05-2013 07:22 PM
01-07 wrx and sti drivetrain? xj bmx Newbies & FAQs 13 01-26-2012 03:30 PM
('11+) 2011 wrx/sti picture thread (for real this time) guamanian_powered Impreza Forum 1 11-16-2011 11:51 PM
Anyone have the 06-07 Impreza WRX and STI master part number and picture list STEALTH-WRX Interior & Exterior Modification 0 08-22-2008 02:12 PM
The Official World One STI and SEMA picture thread.. WorldOne Member's Car Gallery 25 11-29-2003 05:21 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.