Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2012, 03:37 PM   #1
BigRob74
Scooby Specialist
 
Member#: 305107
Join Date: Dec 2011
Chapter/Region: Tri-State
Location: Long Island, NY
Vehicle:
2012 wrx
360/386 E85

Default can you datalog the factory map with the accessport?

i am about to pull the trigger on the accessport since all i read was how bad the factory maps are. does anyone have a log of stock vs stage 1?
* Registered users of the site do not see these ads.
BigRob74 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2012, 04:07 PM   #2
wrxdrvr
Scooby Specialist
 
Member#: 79222
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: W. Canada
Location: Canada BC
Vehicle:
'09 STi 297.5 WHP
Blue

Default

No you can't log the factory map with the AP, you need to marry the AP to the cars ECU which copies it and stores it, and then you load another map onto it from the AP... The closest is loading a stock like map that you can datalog...
wrxdrvr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how often can you change real time maps with Cobb access port? dish5 Newbies & FAQs 5 09-21-2011 10:18 AM
Can you check valve lash / clearance with the heads unbolted? Bad Noodle Built Motor Discussion 15 04-08-2011 10:33 PM
Can you tune utec fuel map with negitive jhull UTEC 9 11-27-2007 08:12 PM
Can you do an ecu reset with the utec still plugged in? waitandbleed92 Engine Management & Tuning 4 03-31-2003 03:49 PM
Can I run TXS stg-2 map with the HKS DP? Mitsuby Engine Management & Tuning 14 01-23-2003 03:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.