Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday April 28, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Mid Atlantic Impreza Club
Mid Atlantic Impreza Club Forum sponsored by Annapolis Subaru
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-19-2012, 02:33 PM   #4051
Smurftastic
Scooby Specialist
 
Member#: 243697
Join Date: Apr 2010
Chapter/Region: MAIC
Location: Virginia
Vehicle:
02 | BLOD Founding
Member | TopScoob 031

Default

Finally got around to installing shifter trim... amazingly without using any glue!







Follow the rest of the build here: http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=2261602
* Registered users of the site do not see these ads.
Smurftastic is offline  
Old 12-19-2012, 06:32 PM   #4052
XERO287
Scooby Specialist
 
Member#: 253541
Join Date: Jul 2010
Chapter/Region: MAIC
Location: Silver Spring, MD
Vehicle:
2011 WRX 5DR Premium
OBP

Default

Let's see if anyone will know what I did to my car today:

XERO287 is offline  
Old 12-19-2012, 07:20 PM   #4053
ImNOrobo
Scooby Specialist
 
Member#: 255716
Join Date: Aug 2010
Chapter/Region: NWIC
Location: Where the simpsons live.
Vehicle:
Itsa bugeye 04, V9
RHD and it makes me smile

Default

You backed into the car on the screen?
ImNOrobo is offline  
Old 12-19-2012, 08:03 PM   #4054
STiWanabe
Scooby Guru
 
Member#: 41447
Join Date: Aug 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: Baltimore, MD
Vehicle:
---- _________

Default

Quote:
Originally Posted by ImNOrobo View Post
You backed into the car on the screen?
Looks like the camera is facing the car in front of him
STiWanabe is offline  
Old 12-19-2012, 09:08 PM   #4055
Uncle Tattoo
Scooby Guru
 
Member#: 139542
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: OOPHR (Poquoson, VA)
Vehicle:
2007 Civic Sedan
Daily driver status son

Default

Recieved my DIY hood damper kit from McMaster Carr. Woot another project for over Christmas break!



Also got my posi quiet ceramic brake pads that I'm going to throw on too.
Uncle Tattoo is offline  
Old 12-19-2012, 09:10 PM   #4056
XERO287
Scooby Specialist
 
Member#: 253541
Join Date: Jul 2010
Chapter/Region: MAIC
Location: Silver Spring, MD
Vehicle:
2011 WRX 5DR Premium
OBP

Default

It's actually my vent boost gauge. lol
XERO287 is offline  
Old 12-19-2012, 10:01 PM   #4057
PhilD6508
Scooby Newbie
 
Member#: 316966
Join Date: Apr 2012
Default

I spent the day deciding what to do now a rod end bearing has spun!
PhilD6508 is offline  
Old 12-20-2012, 08:01 AM   #4058
gaedikus
Scooby Specialist
 
Member#: 310254
Join Date: Feb 2012
Chapter/Region: MAIC
Location: Stafford, VA
Vehicle:
04 Forester XT
Silver

Default

Quote:
Originally Posted by Lurch33 View Post
You have a fairly new thermostat too, don't you? I thought you had replaced it.
yeahhhh... funny thing about that, i havent actually replaced the thermostat yet. air is clearly getting in the lines somehow, and i am flippin stumped on that one, watson. i also have to drive to WV tomorrow, and would prefer if my engine wasnt on the verge of exploding...

also also, it did it again today, it went up to that upper middle tick mark, and i was like fffffffffffffudge. i do not know how air is getting in there still?! super stumped.
gaedikus is offline  
Old 12-20-2012, 03:05 PM   #4059
NutWagon
Scooby Specialist
 
Member#: 230925
Join Date: Nov 2009
Chapter/Region: MAIC
Location: Show Me Ur TT's
Vehicle:
04 WRX Wag Stage 4
06 Impreza 2.5I

Default

Quote:
Originally Posted by NCWreX View Post
Trying something different.
Mother of god. I like it, But yeah the glare would be a prob lol. How long did it take you?
NutWagon is offline  
Old 12-20-2012, 03:14 PM   #4060
ImNOrobo
Scooby Specialist
 
Member#: 255716
Join Date: Aug 2010
Chapter/Region: NWIC
Location: Where the simpsons live.
Vehicle:
Itsa bugeye 04, V9
RHD and it makes me smile

Default

Got the alignment and corner balance done earlier. Those guys are awesome. 50% cross balance. The alignment was pretty far off when I brought it into them. I haven't pushed it at all, just driven normally but it feels pretty damn good. . Check it out.

ImNOrobo is offline  
Old 12-20-2012, 03:18 PM   #4061
marios03wrx
Scooby Specialist
 
Member#: 33593
Join Date: Mar 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: Chesapeake, VA
Vehicle:
2002 WrX-ShAgNwAgOn
that is 05 WrX Power'd

Default

Quote:
Originally Posted by gaedikus View Post

yeahhhh... funny thing about that, i havent actually replaced the thermostat yet. air is clearly getting in the lines somehow, and i am flippin stumped on that one, watson. i also have to drive to WV tomorrow, and would prefer if my engine wasnt on the verge of exploding...

also also, it did it again today, it went up to that upper middle tick mark, and i was like fffffffffffffudge. i do not know how air is getting in there still?! super stumped.
I would check all hoses where coolant flows, turbo included. If u have ZERO leaks i would do a chem test of your coolant to see if exhaust gases are escaping in your cooling system. PM me if u want, i haf a similar problem.

I replaced the vacuum hoses to that lil filter to that selenoid to the intake manifold. Much smoother start and idle now. :-)

Mario
marios03wrx is offline  
Old 12-20-2012, 03:26 PM   #4062
gaedikus
Scooby Specialist
 
Member#: 310254
Join Date: Feb 2012
Chapter/Region: MAIC
Location: Stafford, VA
Vehicle:
04 Forester XT
Silver

Default

Quote:
Originally Posted by marios03wrx View Post
I would check all hoses where coolant flows, turbo included. If u have ZERO leaks i would do a chem test of your coolant to see if exhaust gases are escaping in your cooling system. PM me if u want, i haf a similar problem.

I replaced the vacuum hoses to that lil filter to that selenoid to the intake manifold. Much smoother start and idle now. :-)

Mario
my guess at the moment is that because the heater core has air in it, because im getting cold air while the setting is on 'hot', so im going to do a good long burp and see where it lies from there.
gaedikus is offline  
Old 12-20-2012, 03:27 PM   #4063
my06wrx
Scooby Newbie
 
Member#: 336376
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: MAIC
Location: Richmond Va
Vehicle:
2006 WRX CGM
TP Tuned @18psi

Default

I spanked the hell out of a black vw gti in short pump getting on 64 , in from of REI, . Not sure what year it was, but he had no chance either way
my06wrx is offline  
Old 12-20-2012, 03:29 PM   #4064
Matt_H
NASIOC Supporter
 
Member#: 107000
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Bristow, VA
Vehicle:
08 STI <3 TXS and
11 F150 Andrewtech

Default

Did you turn the heat on when you added it the first time? You shouldn't really have to burp the system when adding coolant. Pop off the radiator cap and start the car, turn the heat on and let it sit, make sure you add coolant when needed.

Edit:

Last edited by Matt_H; 12-20-2012 at 03:39 PM.
Matt_H is online now  
Old 12-20-2012, 03:34 PM   #4065
Gc8Nice
Scooby Newbie
 
Member#: 298068
Join Date: Oct 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: Falls church
Vehicle:
2003 WRX Wagon
PSM

Default

Installed yesterday and today 03 Bugeye wagon

Pink I Badge
HKS Ground Wire
Pivot Tach Light
Dual Gauge Pod
Boost Gauge
A/F Gauge
HKS Turbo timer

since the shop is slow i did it all and finished it today
Gc8Nice is online now  
Old 12-20-2012, 03:43 PM   #4066
prescottn6ft7
Scooby Specialist
 
Member#: 268918
Join Date: Jan 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: Virginia Beach, Virginia
Vehicle:
2002 WRX Wagon
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by Uncle Tattoo View Post
Recieved my DIY hood damper kit from McMaster Carr. Woot another project for over Christmas break!

Also got my posi quiet ceramic brake pads that I'm going to throw on too.

Good luck with the hood strut kit. PITA! Measure 50 times drill once.
prescottn6ft7 is offline  
Old 12-20-2012, 04:05 PM   #4067
lilblue619
Scooby Specialist
 
Member#: 288292
Join Date: Jul 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: arbutus md
Vehicle:
2004 sti
wrb. the blue one.

Default

Quote:
Originally Posted by prescottn6ft7 View Post

Good luck with the hood strut kit. PITA! Measure 50 times drill once.
I bought a set from eBay and I didn't need to drill any holes. It used the existing hardware and holes from the fender and the hood. It took 15 minutes to install.
lilblue619 is offline  
Old 12-20-2012, 04:16 PM   #4068
ImNOrobo
Scooby Specialist
 
Member#: 255716
Join Date: Aug 2010
Chapter/Region: NWIC
Location: Where the simpsons live.
Vehicle:
Itsa bugeye 04, V9
RHD and it makes me smile

Default

Same here. Existing hardware.
ImNOrobo is offline  
Old 12-20-2012, 04:38 PM   #4069
Uncle Tattoo
Scooby Guru
 
Member#: 139542
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: OOPHR (Poquoson, VA)
Vehicle:
2007 Civic Sedan
Daily driver status son

Default

Quote:
Originally Posted by prescottn6ft7 View Post

Good luck with the hood strut kit. PITA! Measure 50 times drill once.
Maybe you should come help me then!

Today I painted my wheels. Old on the right new on the left:

Uncle Tattoo is offline  
Old 12-20-2012, 04:54 PM   #4070
Very WRXY
Scooby Specialist
 
Member#: 295615
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: SmithVEGAS to Las Carrollton
Vehicle:
2010 Sea Tree Hundy
Mars Red

Default

Quote:
Originally Posted by Uncle Tattoo View Post

Maybe you should come help me then!

Today I painted my wheels. Old on the right new on the left:
Looks like **** :/ lol

I need rims


I washed my car

Bout to do an oil change
Very WRXY is offline  
Old 12-20-2012, 05:32 PM   #4071
Uncle Tattoo
Scooby Guru
 
Member#: 139542
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: OOPHR (Poquoson, VA)
Vehicle:
2007 Civic Sedan
Daily driver status son

Default

Quote:
Originally Posted by Very WRXY View Post
Looks like **** :/ lol
hatechu
Uncle Tattoo is offline  
Old 12-20-2012, 05:41 PM   #4072
infinite012
Scooby Specialist
 
Member#: 74392
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Virginia
Vehicle:
2015 Forester
SWP

Default

Eff you guys. The Accord needs an oil change. And the STI needs gold wheels.
infinite012 is offline  
Old 12-20-2012, 06:02 PM   #4073
goldshuscooby
Scooby Specialist
 
Member#: 177641
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Stafford, VA
Vehicle:
2011 STi
SWP and Stage 1

Default

Quote:
Originally Posted by infinite012 View Post
Eff you guys. The Accord needs an oil change. And the STI needs gold wheels.
Gold stock wheels?! Or DIFFERENT gold wheels!!?
goldshuscooby is offline  
Old 12-20-2012, 06:48 PM   #4074
infinite012
Scooby Specialist
 
Member#: 74392
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Virginia
Vehicle:
2015 Forester
SWP

Default

If I could pick up some gold BBS I would be the coolest kid on the block.

But I'll likely end up with some aftermarket gold wheels next year after tax season.
infinite012 is offline  
Old 12-20-2012, 07:56 PM   #4075
NCWreX
Scooby Newbie
 
Member#: 166088
Join Date: Dec 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: NC but work in HR
Vehicle:
2007 WRX
340hp/340tq

Default

Quote:
Originally Posted by NutWagon View Post

Mother of god. I like it, But yeah the glare would be a prob lol. How long did it take you?
Glare isn't bad at all. Barely even have any glare. But if the sun is in the right spot there is a slight glare. I just move my head alittle and its gone lol. It took most of the day to remove all the paint and sand with 1000 then 2000 then 3000. Little bit of aluminum polish and that was the outcome. Still have alot more polishing to do
NCWreX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What did you do to your car today? Jester808 Texas Impreza Club Forum -- TXIC 3235 08-05-2013 12:55 AM
what did you do to your car today? Schrecken Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 11 09-25-2012 03:08 AM
What did you do to your Scoob today? Sheehan North West Impreza Club Forum -- NWIC 27 11-23-2007 12:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.