Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday May 5, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Tri-State Area Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Regional Areas > Tri-State Area Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2015, 12:14 PM   #1
Mwms
Scooby Newbie
 
Member#: 310016
Join Date: Feb 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Evansville,IN
Vehicle:
2004 WRX
WRB

Default Anybody with an openport in southern jersey

I was driving up the parkway and did a wot pull in second then there was a loud pop that came from bank 1. I pulled over found out the injector wasn't getting a ground on cyl 1. I'm lost at this point. Its only got 4k miles on the build and everything was fine before.(I drove it from Southern Indiana) Im starting to think my ecu took a **** its throwing injector codes camshaft codes... It runs lean at idle. Wideband shows 19-21. driving at cruising speeds it ranges from 13.2-15. Sputters if you go above 3k rpm. Its really frustrating.
Idk if reflashing it would do anything but i figured it'll be worth a shot.

Running Carberry SD ROM
Currently in Absecon but I'll be at work in Rio Grande tomorrow.
If you have any insight on what I should do or wanna lend a hand txt 8126046114
* Registered users of the site do not see these ads.
Mwms is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.