Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 5, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2012, 06:56 PM   #1
cueballsi
Scooby Specialist
 
Member#: 202736
Join Date: Feb 2009
Chapter/Region: SCIC
Location: Los Angeles, CA
Vehicle:
2002 WRX- 6spd - MBP
1992 Civic VX 40MPG

Default 2002 Wrx P0301, P0303, P0335

P0335- it has happened twice, but I try to start my car, and the solenoid clicks, but no crank. I read it might be a bad batt connection, I will try that


P0301 & P0304- never had this problem before... always happens when I warm up my car. I start the engine, everything sounds find... and when i come back, the CEL is on. this happened last week too.


Car-2002 WRX with Cobb stage 1 AP2 OTS map.


any suggestions? was thinking of doing plugs this weekend.
* Registered users of the site do not see these ads.
cueballsi is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-12-2012, 10:04 AM   #2
itzmrchan
Scooby Newbie
 
Member#: 150741
Join Date: Jun 2007
Location: Las Vegas, Nv
Vehicle:
02 Wrx Sedan
White

Default

im having the same problem with p0335.. its been going on for about a few months and some days I have to push start my car a few times in one day. other times it doesnt happen for weeks. I changed out the sensor but after 1 month it started happening again. plz lmk if you fix it so i can also thx
itzmrchan is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2013, 02:13 AM   #3
Lowkey_Subie
Scooby Newbie
 
Member#: 372325
Join Date: Oct 2013
Default

Same here, been having same problems I've replaced my sensor more then 3 times and sometimes my car doesn't wanna turn on, all I hear is a click my check engine light code comes up then a little later goes away some other days comes back any clue?
Lowkey_Subie is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2013, 09:04 AM   #4
Aaron'z 2.5RS
Scooby Guru
 
Member#: 1026
Join Date: Mar 2000
Chapter/Region: MWSOC
Location: Hickigan
Vehicle:
'00 RS/WRX Stg5
'98 RS Stock

Default

301 and 304 are misfires.. whens the last time the car got plugs?

335 no clue...
Aaron'z 2.5RS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
p0301,p0303,p0304 at wits end tried everything!! 04stinugget Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 18 07-28-2012 11:06 AM
P0301 P0303 P0304...?? 04WRWRX Service & Maintenance 3 05-02-2011 12:54 PM
2002 Wrx P0301, P0304 codes TheHighestCrew Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 11-14-2010 07:10 PM
Misfiring... P0301 P0303... Plus missing coolant. poordna Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 3 05-14-2010 10:48 PM
Missfire Dtc P0301, P0303.p0304 yrlegacy Normally Aspirated Powertrain 8 08-28-2007 12:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.