Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2013, 10:51 PM   #1
KManZ
Scooby Newbie
 
Member#: 220694
Join Date: Aug 2009
Chapter/Region: MAIC
Location: Fairfax, VA
Vehicle:
2012 STi
Satin White Pearl

Default Video: clattering sound from clutch ('12 STi)

I can't figure this one out, so am posting it up here to get some opinions. The sound has been a constant for the past few months now, and it only happens upon cold starts when slowly moving from a stop in 1st gear. It seems to occur more strongly when the clutch is almost let out all of the way, almost as if it isn't disengaging cleanly.

It sounds like something is loose and is clattering, with the sound seeming to come from the floor of the car right around the dead pedal area/floor area. I've looked under the car for the sound, but can't figure out where it would be coming from. I managed to capture it in an iPhone vid... the sound is slight at around 10 seconds, and then you can really hear it from 16 seconds on.

http://s105.photobucket.com/user/dra...5a10d.mp4.html

Hope this isn't something ****ty.
* Registered users of the site do not see these ads.
KManZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.