Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 05:04 PM   #1
boostmasterflex
Scooby Newbie
 
Member#: 237447
Join Date: Feb 2010
Chapter/Region: TXIC
Location: Arlington, Tx
Vehicle:
2002 Impreza WRX
WR Blue

Default A/C Controll Issue

So, my knob is stuck on defrost in my 02 WRX. It is hot as **** here n Texas n I'd like to use my AC lol. Any write ups or ideas of how to go about this?
* Registered users of the site do not see these ads.
boostmasterflex is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 10:26 PM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
05 GTO/11 Sonata(!)

Default

It's a cable control, the cable is either broken or stuck. Get under the dash and have a look.
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2012, 12:45 AM   #3
boostmasterflex
Scooby Newbie
 
Member#: 237447
Join Date: Feb 2010
Chapter/Region: TXIC
Location: Arlington, Tx
Vehicle:
2002 Impreza WRX
WR Blue

Default

Quote:
Originally Posted by Mulder
It's a cable control, the cable is either broken or stuck. Get under the dash and have a look.
I don't have to pull anything out? It's all visible from underneath? And thanks.
boostmasterflex is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2012, 09:25 PM   #4
boostmasterflex
Scooby Newbie
 
Member#: 237447
Join Date: Feb 2010
Chapter/Region: TXIC
Location: Arlington, Tx
Vehicle:
2002 Impreza WRX
WR Blue

Default

Took care of it. Thanks.
boostmasterflex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2011 STI Stability Control/Traction Control Issue EJ20DK Brakes, Steering & Suspension 11 02-27-2012 09:57 PM
fp green boost control issues lukerussell Factory 2.5L Turbo Powertrain 28 12-12-2005 12:29 AM
UTEC Boost control issues GMTarkin Engine Management & Tuning 11 08-22-2005 12:15 PM
Fuel Pump Controller Issue on WRX Swap Zephyr Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 12 07-23-2003 10:21 AM
Cruise Control Issues jimithing412 Service & Maintenance 2 12-04-2002 12:36 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.