Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday September 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South West Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > South West Impreza Club Forum -- SWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2012, 10:56 PM   #1
nastiaz04
Scooby Specialist
 
Member#: 115043
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2005 WRX
Obsidian Black Pearl

Default 1990 Legacy won't start...

Worked fine yesterday, went out this morning and it would not start.

Fuel Pump turns on
Fuel gets to Filter, out of Filter, to Fuel Rails
Car has spark on all four cylinders

Any ideas???
* Registered users of the site do not see these ads.
nastiaz04 is online now   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 12:14 AM   #2
-=Lobstah=-
Scooby Newbie
 
Member#: 132792
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Scottsdale, AZ
Vehicle:
2007 Impreza WRX WG
WRB

Default

ign fuse?
bad crank sensor could cause a no-start too
-=Lobstah=- is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 12:41 AM   #3
nastiaz04
Scooby Specialist
 
Member#: 115043
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2005 WRX
Obsidian Black Pearl

Default

i've checked the fuses under the hood, is the ignition inside?
i though a crank sensor would throw a trouble code...
nastiaz04 is online now   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 01:08 AM   #4
02blkwagn19
Scooby Specialist
 
Member#: 146496
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: Tempe, AZ
Vehicle:
02 WRX Wagon 2.1L
Built not bought. #0003

Default

Is it AT or MT? If its a MT maybe check the clutch pedal switch. Could be bad.

That is if the car is not cranking at all. Which I'm not sure with your OP, so I'm assuming that it's not cranking over.
02blkwagn19 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2012, 11:18 PM   #5
nastiaz04
Scooby Specialist
 
Member#: 115043
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2005 WRX
Obsidian Black Pearl

Default

AT, it cranks just won't fire...
nastiaz04 is online now   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 01:44 AM   #6
USLiberty
Scooby Newbie
 
Member#: 294466
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: SWIC
Location: prescott az
Vehicle:
1993 Legacy SS
white

Default

You should use the search engine on bbs.legacycentral.org . Its the best forums for first gen legacys.

Last edited by USLiberty; 06-17-2012 at 01:58 AM.
USLiberty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car Won't Start / Started Won't Click / Battery Charged - - STUMPED! JohnnyWas Factory 2.0L Turbo Powertrain 7 05-21-2012 12:52 PM
Fuel pump won't start, blown fuse SBF 2, car won't start ClassicGC Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 06-29-2008 09:18 PM
Car won't start - cranks but won't start dave_88 Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 12-12-2007 10:29 PM
'91 Legacy T Won't Start carmat76 Legacy Forum 7 01-29-2004 05:30 PM
automatic 95 legacy won't start! tdidriver Service & Maintenance 9 09-09-2003 09:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.