Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday April 18, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South West Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > South West Impreza Club Forum -- SWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2012, 03:18 PM   #1
alenk37
Scooby Newbie
 
Member#: 211850
Join Date: May 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa
Vehicle:
03 WRX
Midnight Black Pearl

Default 02 sensor swap

Anyone in az, preferably east valley area ( mesa/tempe/chandler ) wanna swap me front 02 sensors to see if that is the issue I have been having with my car. I dont wanna pay over $100 for a new 02 sensor if its not needed... Should not take more then 30 min time, I could meet you, or if you wanna meet me, my buddy has a shop on university and mcclintock we could meet at.

I have an 03 wrx 118k miles ( never replaced the 02 ) running a stage 2 open source tune, with all the supporting bolt on mods. Some symptoms im having is stuttering and turbo not working at all when giving more then 50% throttle ( sounds normal, no smoke, just no boost )
* Registered users of the site do not see these ads.
alenk37 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 03:32 PM   #2
alenk37
Scooby Newbie
 
Member#: 211850
Join Date: May 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa
Vehicle:
03 WRX
Midnight Black Pearl

Default

Temporarily swap! Unless you wanna give yours for free
alenk37 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 07:30 PM   #3
alenk37
Scooby Newbie
 
Member#: 211850
Join Date: May 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa
Vehicle:
03 WRX
Midnight Black Pearl

Default

Nv figured it out, thanks to those that looked lol
alenk37 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 08:14 PM   #4
azscooby
Scooby Specialist
 
Member#: 115297
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa, AZ
Vehicle:
2002 ej207 vf34
WRB

Default

If you still need one, I have an extra one that I'd sell for cheap.
azscooby is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 09:09 PM   #5
alenk37
Scooby Newbie
 
Member#: 211850
Join Date: May 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa
Vehicle:
03 WRX
Midnight Black Pearl

Default

How cheap? my front one is actually good aparently. The rear one appears to be out
alenk37 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 09:09 PM   #6
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

Quote:
Originally Posted by alenk37
How cheap? my front one is actually good aparently. The rear one appears to be out
What year? On a 16 bit car it serves no purpose. Disable the cel with ecuflash.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 11:19 PM   #7
alenk37
Scooby Newbie
 
Member#: 211850
Join Date: May 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa
Vehicle:
03 WRX
Midnight Black Pearl

Default

03 wrx
alenk37 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 11:43 PM   #8
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.8@150

Default

Quote:
Originally Posted by alenk37
03 wrx
If you have a tuner local just have him disable it.
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 05:40 PM   #9
azscooby
Scooby Specialist
 
Member#: 115297
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa, AZ
Vehicle:
2002 ej207 vf34
WRB

Default

Yep, rear one is only there to measure catalyst efficiency.
azscooby is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 07:12 PM   #10
alenk37
Scooby Newbie
 
Member#: 211850
Join Date: May 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Mesa
Vehicle:
03 WRX
Midnight Black Pearl

Default

J already have it disabled, so basically don't need it right? Or should I replace it?
alenk37 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.