Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > General Community

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2013, 11:28 AM   #9751
Tweeked STI
Scooby Newbie
 
Member#: 349217
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: MWSOC
Location: Norridge, IL
Vehicle:
2013 STI Sedan
WRB

Default

989 miles. I'll probably hit 1,000 miles on the drive home.
* Registered users of the site do not see these ads.
Tweeked STI is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 11:45 AM   #9752
RyderFell
Scooby Newbie
 
Member#: 350915
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: Lancaster, PA
Vehicle:
2004 FXT Premium
Aspen White

Default

Quote:
Originally Posted by RexHunter View Post
My car finally hit port today, at the end of week 15. Hopefully no more than one more, but I figure that would be too easy.
Man, you have patience that I one day hope to have. Either way, glad the end is finally is sight for you.
RyderFell is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 11:49 AM   #9753
SubieLuvin
Scooby Specialist
 
Member#: 248202
Join Date: May 2010
Chapter/Region: MWSOC
Location: Columbus, Ohio
Vehicle:
2013 WRX Sedan
SWP

Default

Quote:
Originally Posted by Tweeked STI View Post
989 miles. I'll probably hit 1,000 miles on the drive home.
When I was near that I just took the scenic route to my next place I was going to make sure I hit it haha
SubieLuvin is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 12:36 PM   #9754
HAL1
Scooby Specialist
 
Member#: 58926
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ - Chandler
Vehicle:
2013 WRX 5dr ISM
2011 Infiniti EX35

Default

I'm at 700. Waiting to get to 950 before I order my AP and map from Clark Turner because I know if I have it I'll want to use it, even though I know there's nothing magical and mysterious at 1000.
HAL1 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 12:41 PM   #9755
RexHunter
Scooby Newbie
 
Member#: 349557
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: NESIC
Location: West Leb, NH
Vehicle:
2013 WRX STi
DGM

Default

Quote:
Originally Posted by RyderFell View Post

Man, you have patience that I one day hope to have. Either way, glad the end is finally is sight for you.
Hah... it's been pretty brutal :-(
RexHunter is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 01:00 PM   #9756
CynicalMid
Scooby Newbie
 
Member#: 353586
Join Date: Apr 2013
Chapter/Region: Tri-State
Location: Pittsburgh PA/Morgantown WV
Vehicle:
2013 WRX Premium
SWP

Default

Week 11 today. Nothing besides a VON and ETA of July (Hoping its early July!). This thread is the only thing that helps haha
CynicalMid is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 01:01 PM   #9757
13swp
Scooby Newbie
 
Member#: 358050
Join Date: May 2013
Vehicle:
2013 WRX SWP
Stage II

Default

Quote:
Originally Posted by HAL1 View Post
I'm at 700. Waiting to get to 950 before I order my AP and map from Clark Turner because I know if I have it I'll want to use it, even though I know there's nothing magical and mysterious at 1000.
I did mine at 800 (i'm at around 900 now) and if you really want to wait till 1,000, then just wait the full time. because there is no way you won't want to push the car at 950
13swp is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 01:03 PM   #9758
Tweeked STI
Scooby Newbie
 
Member#: 349217
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: MWSOC
Location: Norridge, IL
Vehicle:
2013 STI Sedan
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by SubieLuvin View Post
When I was near that I just took the scenic route to my next place I was going to make sure I hit it haha
My drive to work is about 9-10 miles so I'll most likely hit it. If not I'll just drive once around the block probably. I've had the car just under a month and everyone by me can't believe I drove that many miles. What can I say except for I love the car and I wanted the break in period over with.
Tweeked STI is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 01:05 PM   #9759
13swp
Scooby Newbie
 
Member#: 358050
Join Date: May 2013
Vehicle:
2013 WRX SWP
Stage II

Default

Quote:
Originally Posted by jerseytiger View Post
Hill Assist won't engage when starting on a decline facing downhill, only on an incline. It says so right in the manual.
The manual must be wrong then..because it works for both incline/decline for me.

Does anyone know if the brake light stays on when the hill assist starts?
13swp is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 01:26 PM   #9760
HAL1
Scooby Specialist
 
Member#: 58926
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ - Chandler
Vehicle:
2013 WRX 5dr ISM
2011 Infiniti EX35

Default

Quote:
Originally Posted by 13swp View Post

I did mine at 800 (i'm at around 900 now) and if you really want to wait till 1,000, then just wait the full time. because there is no way you won't want to push the car at 950
I meant I'll order it at 950 then will have it a a couple days later when I hit 1000
HAL1 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 04:17 PM   #9761
CASHxMONEYxMIKE
Scooby Specialist
 
Member#: 228719
Join Date: Nov 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Chicago NW Suburbs
Vehicle:
2013 STi
Satin White Pearl

Default

I have both my AP and downpipe already in my room, currently at 975 miles, tomorrow I'm doing the first oil change. The car has been driven in nothing other than sport mode, after I change the oil I'm still not gonna beat it like a red headed step child. Ill boost it a lot more here and there but I've already been doing that only in sport mode. Then maybe 1500 ill flash stage one and leave it at that til the rest of my toys come in
CASHxMONEYxMIKE is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 05:21 PM   #9762
Tweeked STI
Scooby Newbie
 
Member#: 349217
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: MWSOC
Location: Norridge, IL
Vehicle:
2013 STI Sedan
WRB

Default

The past 300 miles Ive been driving in Sport mode. The rest has been Intelligent mode. I would boost it occasionally in Intelligent mode since I figured it's low boost. I've put it in sport # from time to time. I'll still leave it in sport mode for now. I'm just going have the dealer change my oil at 3,750 or 8/16 like this put on the windshield. My days of doing oil changes are over. haha
Tweeked STI is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 06:38 PM   #9763
punkNdrublic04
Scooby Newbie
 
Member#: 273621
Join Date: Feb 2011
Chapter/Region: Tri-State
Location: Ballston Lake, NY
Vehicle:
2013 WRX Limited
SWP Hatch

Default

Quote:
Originally Posted by Tweeked STI View Post
My drive to work is about 9-10 miles so I'll most likely hit it. If not I'll just drive once around the block probably. I've had the car just under a month and everyone by me can't believe I drove that many miles. What can I say except for I love the car and I wanted the break in period over with.
lol I've had my car for 2 months and a week and I have 4800 miles on her already. Flashed stage 1 at 3200 and just installed the Cobb SF intake on Sunday. I might be selling the intake already though since it's a lot louder then I thought it would be when just doing normal driving.
punkNdrublic04 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2013, 07:55 PM   #9764
OMS1
Scooby Newbie
 
Member#: 349135
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: MAIC
Location: 60463/15601
Vehicle:
2013 PBP WRX 5-door

Default

Quote:
Originally Posted by CynicalMid View Post
Week 11 today. Nothing besides a VON and ETA of July (Hoping its early July!). This thread is the only thing that helps haha
I'm right there with you. This past Monday was week 10 on the dot. Coming here is like torture; I'm so close but still so far haha
OMS1 is online now   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 09:41 AM   #9765
RexHunter
Scooby Newbie
 
Member#: 349557
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: NESIC
Location: West Leb, NH
Vehicle:
2013 WRX STi
DGM

Default

Week 16.

Confirmed my car is off boat at port. Dealer's hoping for next week (probably to get me off their back ;-) ).
RexHunter is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 11:41 AM   #9766
yertle
Scooby Newbie
 
Member#: 71910
Join Date: Oct 2004
Location: Santa Barbara, CA
Vehicle:
2005 WRB WRX - Stg 2
2013 DGM WRX 5-dr

Default

Quote:
Originally Posted by punkNdrublic04 View Post
lol I've had my car for 2 months and a week and I have 4800 miles on her already. Flashed stage 1 at 3200 and just installed the Cobb SF intake on Sunday. I might be selling the intake already though since it's a lot louder then I thought it would be when just doing normal driving.
Got mine 4/30, and immediately took a couple short road trips on it. Stage 1 at 1300, currently at 1500mi. Bought TBE and lots of whiteline bushings to try to take the slop out of the steering (steering rack and ALK should be the big ones). Going to install tomorrow
yertle is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 12:22 PM   #9767
V3rtigo
Scooby Newbie
 
Member#: 262020
Join Date: Oct 2010
Chapter/Region: MWSOC
Location: Milwaukee
Vehicle:
2013 STi-Limited
PBP

Default

Quote:
Originally Posted by Tweeked STI View Post
I would boost it occasionally in Intelligent mode since I figured it's low boost.
The SI drive just changes your throttle map. It does nothing to change how much boost you are pushing it just limits how much the throttle opens when you step on the pedal. Sport and Intelligent both have a lag component built into them. That is if you mat the pedal and the ecu sees this it doesn't open the throttle body all the way immediately in sport and it may never go 100% open in I.

Whenever I get my car tuned I'm going to ask to have the sport# map and sport maps switched in the tune so I dont have to touch the knob every time and have traction shut off.
V3rtigo is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 02:02 PM   #9768
OhNoANinja
Scooby Newbie
 
Member#: 222586
Join Date: Sep 2009
Chapter/Region: South East
Location: Bluffton, SC
Vehicle:
2013 WRX
2010 GTR

Default

piciking up a 13 wrx tomorrow. trading in my 08
OhNoANinja is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 02:05 PM   #9769
JSS829
Scooby Newbie
 
Member#: 184365
Join Date: Jul 2008
Chapter/Region: TXIC
Location: Austin
Vehicle:
2013 WRX
PBP

Default

Quote:
Originally Posted by RexHunter View Post
Week 16.

Confirmed my car is off boat at port. Dealer's hoping for next week (probably to get me off their back ;-) ).
Just FYI, my car took about 3 weeks to get through port and to the dealer. Now I'm anxiously waiting for it to be shipped to me
JSS829 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 02:35 PM   #9770
RexHunter
Scooby Newbie
 
Member#: 349557
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: NESIC
Location: West Leb, NH
Vehicle:
2013 WRX STi
DGM

Default

Quote:
Originally Posted by JSS829 View Post

Just FYI, my car took about 3 weeks to get through port and to the dealer. Now I'm anxiously waiting for it to be shipped to me
That would make me sad panda
RexHunter is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 04:30 PM   #9771
WRB13WRX
Scooby Newbie
 
Member#: 341786
Join Date: Dec 2012
Chapter/Region: South East
Location: Birmingham, AL
Vehicle:
2013 WRX Ltd. Hatch
SWP

Default

Quote:
Originally Posted by punkNdrublic04 View Post
lol I've had my car for 2 months and a week and I have 4800 miles on her already. Flashed stage 1 at 3200 and just installed the Cobb SF intake on Sunday. I might be selling the intake already though since it's a lot louder then I thought it would be when just doing normal driving.
i think ive got most in here beat. not 2 weeks after picking the car up and 300 miles on it i had catback on. at ~1500 i was stage 2 with DP and cobb sf intake.

and btw i ordered the same gauge setup you have, which pod did you put the boost gauge in?
WRB13WRX is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 04:57 PM   #9772
CASHxMONEYxMIKE
Scooby Specialist
 
Member#: 228719
Join Date: Nov 2009
Chapter/Region: NWIC
Location: Chicago NW Suburbs
Vehicle:
2013 STi
Satin White Pearl

Default

Doesn't everyone put the boost on the left for some odd reason lol

Edit: if it's an SMY cluster
CASHxMONEYxMIKE is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 05:03 PM   #9773
V3rtigo
Scooby Newbie
 
Member#: 262020
Join Date: Oct 2010
Chapter/Region: MWSOC
Location: Milwaukee
Vehicle:
2013 STi-Limited
PBP

Default

I have my aem failsafe (boost and afr) on the right side
V3rtigo is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 05:25 PM   #9774
punkNdrublic04
Scooby Newbie
 
Member#: 273621
Join Date: Feb 2011
Chapter/Region: Tri-State
Location: Ballston Lake, NY
Vehicle:
2013 WRX Limited
SWP Hatch

Default

Quote:
Originally Posted by WRB13WRX View Post
i think ive got most in here beat. not 2 weeks after picking the car up and 300 miles on it i had catback on. at ~1500 i was stage 2 with DP and cobb sf intake.

and btw i ordered the same gauge setup you have, which pod did you put the boost gauge in?
I have my boost gauge on the right side where the wiper stalk is and a blank in the left side for now. The blinker stalk covers more of the right side pod so I my put boost over on that side when I get the oil pressure gauge. Or just leave boost where is it and put a wideband over there.

I just put the SF intake in on Sunday and GOD DAMN it's LOUD. Me and the intake are going through a love-hate relationship right now but I think once I get my catback on it'll even itself out. Today I am in love with the intake and tomorrow I'm sure I'll hate it and want to sell it lmao.
punkNdrublic04 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2013, 05:39 PM   #9775
yertle
Scooby Newbie
 
Member#: 71910
Join Date: Oct 2004
Location: Santa Barbara, CA
Vehicle:
2005 WRB WRX - Stg 2
2013 DGM WRX 5-dr

Default

Quote:
Originally Posted by CASHxMONEYxMIKE View Post
Doesn't everyone put the boost on the left for some odd reason lol

Edit: if it's an SMY cluster
I was thinking I'd do boost on the right with speedo, oil pressure on left with fuel/coolant gauges. Just seemed like it would make sense that way.
yertle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.