Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-09-2012, 03:17 AM   #1
avikm289
Scooby Newbie
 
Member#: 315748
Join Date: Apr 2012
Chapter/Region: Tri-State
Location: Queens NY
Vehicle:
2012 wrx
White pearl

Default Low beam fuse location?

I'm paying the price for my cheapness, put a xenon supply hid kit in my 2012 wrx . The lights don't even try to turn on now, so I ordered this kit http://www.theretrofitsource.com/pro...roducts_id=254 , it should ship next week. Just to troubleshoot while I wait, what fuses are for the low beams? I went under the dash and under the hood and coulndnt find thm. Sorry if it's a stupid question, my weakness is electrical and lights.
* Registered users of the site do not see these ads.
avikm289 is online now   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 08:00 AM   #2
trev762
Scooby Specialist
 
Member#: 280572
Join Date: Apr 2011
Chapter/Region: E. Canada
Location: southern ontario canada
Vehicle:
2011 sti sedan
plasma blue pearl

Default

If its the same as my sti I did the same thing lol there r 2 15amp fuses plus a 30amp fuse for both under the hood in the fuse compartment. The 2 15amp fuses r not side by side in the fuse box u will have look around. Hope this helps

When u pop the lid off look under the lid and it will show u which fuse is which.

Last edited by trev762; 08-09-2012 at 08:06 AM.
trev762 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 02:28 PM   #3
avikm289
Scooby Newbie
 
Member#: 315748
Join Date: Apr 2012
Chapter/Region: Tri-State
Location: Queens NY
Vehicle:
2012 wrx
White pearl

Default

Thanks a lot. The fuses were good so I threw out the cheap hids and put the stock bulbs in and they work
avikm289 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.