Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 13, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2012, 08:44 PM   #1
JSchell1309
Scooby Specialist
 
Member#: 321321
Join Date: May 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Kansas City, MO
Vehicle:
'11 STI Hatchback
Dom 1.5XTR, E85

Default Help, 2011 STI

Issue resolved.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by JSchell1309; 01-11-2013 at 01:13 AM.
JSchell1309 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 08:50 PM   #2
SouthernWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 321571
Join Date: May 2012
Chapter/Region: TXIC
Location: Cypress, TX
Vehicle:
2012 WRX Base
Ice Silver

Default

Drop box shows up as empty and the single log short cuts take me to the google doc home page.
SouthernWRX is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 08:52 PM   #3
JSchell1309
Scooby Specialist
 
Member#: 321321
Join Date: May 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Kansas City, MO
Vehicle:
'11 STI Hatchback
Dom 1.5XTR, E85

Default

Quote:
Originally Posted by SouthernWRX View Post
Drop box shows up as empty and the single log short cuts take me to the google doc home page.
Issue resolved.

Last edited by JSchell1309; 01-11-2013 at 01:14 AM.
JSchell1309 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2012, 09:03 PM   #4
SouthernWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 321571
Join Date: May 2012
Chapter/Region: TXIC
Location: Cypress, TX
Vehicle:
2012 WRX Base
Ice Silver

Default

There were two single counts of knock (-1.4) in that second run. It is only two knock events and learned away. Also the first knock event was at the begining of the run and can be due to the sudden mash of the pedal, this is a common occurance. I would continue to watch it and see if it goes away after awhile. Could just be a bad tank of gas. I'm sure someone with way more knowldge than me will chime in soon enough.
SouthernWRX is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2012, 11:37 PM   #5
JSchell1309
Scooby Specialist
 
Member#: 321321
Join Date: May 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Kansas City, MO
Vehicle:
'11 STI Hatchback
Dom 1.5XTR, E85

Default

Issue resolved.

Last edited by JSchell1309; 01-11-2013 at 01:14 AM.
JSchell1309 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.