Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2012, 06:50 PM   #1
MickShagger
Scooby Newbie
 
Member#: 326846
Join Date: Jul 2012
Default speedometer and mileage aren't working

so my speedometer and mileage guages arent working. the mileage lights up but never changes. the rpms work. im thinking its the speedometer sensor and i was wondering how to test it with a voltage meter. thank you
* Registered users of the site do not see these ads.
MickShagger is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2012, 07:40 PM   #2
hoffmanEstates
Scooby Guru
 
Member#: 122043
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: aurora
Vehicle:
04 wagonier
psm

Default

I believe it works off of 5v reference. I think don't quote. at the.plug check for voltage and ground. and if its a 3 wire it has a signal wire.. if all that good its probably the sensor. idk if.it.common for clusters to go bad
hoffmanEstates is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.