Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday May 29, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2012, 12:41 PM   #1
Walbsy
Scooby Newbie
 
Member#: 328927
Join Date: Aug 2012
Location: New Jersey
Vehicle:
2000 2.5 wrx-rs
BRP

Default Intermittent Sunroof

My sunroof works sometimes, and sometimes it does not work haha.

You hit open button, it tilts up then stops. Hit open again, it will open all the way.

You hit close button, it closes half way, stops. Hit close again, it finishes closing.

I believe this is normal behavior, but sometimes I will hit open button, and I hear the click near the dome light but nothing happens. It is very annoying, and right now it is actually stuck open and unable to close. I still hear the click every time I hit the button, but it is not moving. Anybody have any ideas/experiences with this?
* Registered users of the site do not see these ads.
Walbsy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-08-2012, 03:26 PM   #2
Walbsy
Scooby Newbie
 
Member#: 328927
Join Date: Aug 2012
Location: New Jersey
Vehicle:
2000 2.5 wrx-rs
BRP

Default

Anyone have any ideas?
Walbsy is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2012, 01:12 AM   #3
paulrio74
Scooby Newbie
 
Member#: 247953
Join Date: May 2010
Chapter/Region: NWIC
Location: Eugene, OR
Vehicle:
2012 WRX OBP Hatch
70 Buick Electra w/455

Default

On my svx, it needed a bit of silicon lube. It would get sticky and the motor wouldn't move it well. It was intermittent, so worth a try.
paulrio74 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 11:09 AM   #4
ama11
Scooby Newbie
 
Member#: 322234
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: laporte in
Vehicle:
2005 wrx
cgm

Default

mine does that too. I have a 2005 wrx. I have separate buttons for the tilt and go back but when I go to close it it stops like a quarter of the way. I think it is in the switch.
ama11 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 04:45 PM   #5
Walbsy
Scooby Newbie
 
Member#: 328927
Join Date: Aug 2012
Location: New Jersey
Vehicle:
2000 2.5 wrx-rs
BRP

Default

Yeah idk i hear the switch go but the motor does not to. I try to pull it closed and it stays open it sucks.
Walbsy is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2012, 11:02 AM   #6
dannybobany
Scooby Newbie
 
Member#: 254257
Join Date: Aug 2010
Default

same thing happens to me on my 2004 wrx. anyone?
dannybobany is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.