Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday December 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2012, 10:13 AM   #1
alsointoaudis
Scooby Newbie
 
Member#: 327979
Join Date: Aug 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Columbus, OH
Vehicle:
2004 WRX
Black

Default Ignition Harness

Hello all,

I promise that I have searched far and wide for this exact information.
I bought a 2004 WRX that had a remote start installed. Whoever installed the remote start butchered the ignition harness and now I am having difficulty putting it back to stock. On one end of the ignition harness is a blue connector with 4 wires: Black / Yellow, Black / White, Black / Blue and Black. On the other end which is the ignition cylinder has: Black / Yellow, Black White, Black / Blue, Black and Black / Green. My question is what wire does the Black / Green connect to? I know it has to connect to one of them as there are 4 wires on one end and 5 wires on the other. I have attached a picture of a stock igntion harness as reference. Any help on this would be great. Thanks for reading.



* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by alsointoaudis; 09-06-2012 at 10:59 AM.
alsointoaudis is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2012, 02:51 PM   #2
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

After looking at some service data I can't say what it ties to but it shouldn't matter. It may be just dead ended inside the harness. I assume your wiring still has the 4 pin connector to connect the new switch to. Only 4 wires are needed.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 07:20 AM   #3
alsointoaudis
Scooby Newbie
 
Member#: 327979
Join Date: Aug 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Columbus, OH
Vehicle:
2004 WRX
Black

Default

Thanks for the reply.
alsointoaudis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.