Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2006, 12:54 AM   #26
CrazyBeautifulSTi
Scooby Newbie
 
Member#: 125222
Join Date: Sep 2006
Chapter/Region: NWIC
Location: Gresham, OR
Vehicle:
2005 Aspen White STi
Stage 2

Default

Name: Lori

Make: 05 WRX STi

Mileage: 34,000

Time Out Of Use: Total for all their BS 7 days

Problem And Likely Cause: Sway bar flipped bending endlinks around lateral link arm

Modifications: Full exhaust

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial: Abusive Driving

Your Story: My Struts were bad and needed replacing, a common problem in the STi's so I go in and tell them my struts are bad. They ask what do you mean bad? So I explain the rattling from the trunk in detail.
They told me it was my exhaust hitting the heat shield, not the struts. I took it in again same thing... its my exhaust.
Finally I brought a friend from RalliTek in with me to show them it was the struts. So they set up to replace them.

After I got all that done I needed new tires, so I got my tires and alignment about 4 weeks after my struts were done. In the middle of the alignment the guy tells me you need to come check this out. so I go out there and look. And sure enough my factory sway bar had flipped. Bending the endlinks and putting major dents in both lateral link arms.

I took it back to the dealership where I was told that this is not factory, so warranty doesn't cover it. I said how is it not factory? I haven't touched the suspension, the only people that have are you guys 4 weeks ago when you did my struts. They tell me when they do the struts it has nothing to do with the sway bar so its impossible what they did caused that. They blamed it on the prior owner, my exhaust, me, aftermarket parts (that aren't on my car, since I haven't touched the suspension)anyone but themselves. They said judging by the wear its been rubbing like that for awhile. I have to dissagree, since aluminum is going to wear quickly when something is rubbing against it.

They said well we must have missed that when we were putting in the struts and we should have caught it. They didn't catch it because it wasn't there when they put my struts in. The GM keept telling me this must be the source of your noises not the struts. I said no when the struts were replaced the noises were gone.

So their final explaination of how it happend was that I was going 100+ mph around a corner and thats what caused the sway bar to flip. Ya okay you caught me, on my bald tires that would lose 10 psi in one day, I was racing.

My story is very similar to RN's but I really really hope they atleast put the struts in right. After making a scene they are agreeing to replace the endlinks but still denying they caused it and wont replace the lateral arms.
* Registered users of the site do not see these ads.
CrazyBeautifulSTi is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2006, 09:51 AM   #27
renichms
Scooby Newbie
 
Member#: 38550
Join Date: Jun 2003
Location: Birmingham, AL
Vehicle:
2004 Impreza WRX STi
WR Blue

Default

Quote:
Originally Posted by CrazyBeautifulSTi View Post
Name: Lori

Make: 05 WRX STi

Mileage: 34,000

Time Out Of Use: Total for all their BS 7 days

Problem And Likely Cause: Sway bar flipped bending endlinks around lateral link arm

Modifications: Full exhaust

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial: Abusive Driving

Your Story: My Struts were bad and needed replacing, a common problem in the STi's so I go in and tell them my struts are bad. They ask what do you mean bad? So I explain the rattling from the trunk in detail.
They told me it was my exhaust hitting the heat shield, not the struts. I took it in again same thing... its my exhaust.
Finally I brought a friend from RalliTek in with me to show them it was the struts. So they set up to replace them.

After I got all that done I needed new tires, so I got my tires and alignment about 4 weeks after my struts were done. In the middle of the alignment the guy tells me you need to come check this out. so I go out there and look. And sure enough my factory sway bar had flipped. Bending the endlinks and putting major dents in both lateral link arms.

I took it back to the dealership where I was told that this is not factory, so warranty doesn't cover it. I said how is it not factory? I haven't touched the suspension, the only people that have are you guys 4 weeks ago when you did my struts. They tell me when they do the struts it has nothing to do with the sway bar so its impossible what they did caused that. They blamed it on the prior owner, my exhaust, me, aftermarket parts (that aren't on my car, since I haven't touched the suspension)anyone but themselves. They said judging by the wear its been rubbing like that for awhile. I have to dissagree, since aluminum is going to wear quickly when something is rubbing against it.

They said well we must have missed that when we were putting in the struts and we should have caught it. They didn't catch it because it wasn't there when they put my struts in. The GM keept telling me this must be the source of your noises not the struts. I said no when the struts were replaced the noises were gone.

So their final explaination of how it happend was that I was going 100+ mph around a corner and thats what caused the sway bar to flip. Ya okay you caught me, on my bald tires that would lose 10 psi in one day, I was racing.

My story is very similar to RN's but I really really hope they atleast put the struts in right. After making a scene they are agreeing to replace the endlinks but still denying they caused it and wont replace the lateral arms.
That definitely is almost exactly what happened to me. Check your paperwork to see what parts they say they actually put in versus what they told you. In my case, they lied to my face, telling me they replaced them both. 5 days later, the endlinks were pretzels. I'd say it's quite likely they're related (strut replacement and resulting damage) since we now have multiple cases of the exact same thing, with both happening soon after the work was done. At least they only suggested you were going fast, haha. Mine said I was doing 3+ foot jumps in reverse at 65+ mph while avoiding falling trees during Hurricane Ivan.

If you have friends that know suspension, check their install on your struts. It's possible it's in completely wrong or that they never even replaced your parts.

RN
renichms is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 01:34 AM   #28
trytry
*** Banned ***
 
Member#: 138520
Join Date: Jan 2007
Default

trytry is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 08:25 AM   #29
kraig
Scooby Newbie
 
Member#: 138725
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: South East
Location: florida
Vehicle:
2005 Sti
Silver

Default I am having the same trouble.

I have been experiencing the same problem on a 05 sti. I had the end links replaced and it seemed to help but the clunking came back a day later. I have schedule to take the car back to the dealer on Monday. Have you had any luck in fixing the problem?
Quote:
Originally Posted by Strictly Driven View Post
This is for my friend.

He bought a new 04 wrx less then 2 months, on the 23 of october. it has 1580 miles on it right now.

His car was great up untll 900 miles when he started noticing a clunk, thud,bang whatever u want to call it when he's braking to a complete stop.

It has been submitted for service, first time they said it was a loose jack in the suspension. (No idea what that is) The next day they told him to pick up the car. He picked it up checked it in the parking lot of the dealer. the problem was still there but it happen only once, the tried several times to try to recreate it and it was gone. He took the car home the following day as hes driving on his lunch break, he makes a 110 - 120 degree left hand turn at 20 miles a hour and the clunk sounds off. then he checks it at the following stop light and the clunk sounds off. after he returns from his lunch break he calls the service dept at the subaru dealer they did the repair at. They said they ordered a part for the car, but didnt inform him the previous day of that. and they said they would call him when it came in. a week and a half later he gets a call, the service rep tells him the part is in and a appointment is scheduled for dec. 17 2003. the car was droped off the day before at night. He gets a call on dec. 17 (today) at about 5 pm saying the car is ready to get picked up. He picks up the car and drives away from the dealer with out checking this time if the clunk is there. Finally he realises he didnt check, at an upcoming stop light he presses the brake suddenly to check if the clunk is still there. It's still there. The service dept replaced the right rear strut, the strut mount, and anther part initialed CP R. (no idea what that is) This is the 2nd time in 2 weeks the car has been in service for the same problem. He is starting to think his car is a lemon, and is extremely pissed off as he got a new car because his old car a Ford Contour was breaking down on him too much. I feel sorry for him as he took my advice to buy the car he really likes my subaru, i virtually had no problems with mine at all, other then it shutting off on in cold wheather when the car was new.

He's going to call SOA if the problem is not fixed the next time, he is taking it to a different dealer, the next time, which is probably within a week.

He said if it ends up being a lemon he will NOT get a subaru ever again. He said the will look into the EVO instead.

Now the lemon law here in illinois is 4 times with in a year for the same problem. OR "30 or more days in service in a year or 12000 miles which ever comes first"

So what is everyone's elses opinion on this issue.
kraig is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2007, 05:19 PM   #30
Ray_STi
Scooby Newbie
 
Member#: 97683
Join Date: Oct 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
2005 WRX STi
CGM/Gold - Element GT52

Default

Name: Lori

Make: 05 WRX STi

Mileage: 34,000

Time Out Of Use: none.. i need my car daily

Problem And Likely Cause: Rear Strut Clunk going insane

Modifications: Full exhaust, cusco sways, and kartboy endlinks

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial:
Liberty Subaru- " Aftermarket sway bars are known to cause the problem. Cannot warranty the struts with the sways on. Put back old sways to get warranty. " At this point i just got fed up of arguing and left.

Bill K. Jr Subaru- Same story.. only one step further "Your aftermarket parts void your suspension warranty"


Your Story: What can i say.. I HATE the suspension. My $32000 car sounds like a ****box while driving..
Ray_STi is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2007, 11:19 AM   #31
fast_xr4
Scooby Newbie
 
Member#: 73335
Join Date: Oct 2004
Chapter/Region: South East
Location: Anderson, SC
Vehicle:
2005 WRX STi

Default

Name: Keith Cua

Make: '05 STi

Mileage: 46k

Time Out Of Use: 10 days

Problem And Likely Cause: 4th gear grind due to syncrho wear

Modifications: None

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes - first thing they did was take pictures of the clutch and any other drive train and suspension components showing wear.

Reason Given For Denial: Regional Rep denied. SoA denied. No defective parts. Shouldn't be skipping 3rd gear.

Your Story:
fast_xr4 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2007, 06:07 AM   #32
killer77
*** Banned ***
 
Member#: 153078
Join Date: Jul 2007
Default

just wondering if it would work if hubbie joined, lol!
killer77 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2007, 11:22 AM   #33
Jays04WRX
Scooby Newbie
 
Member#: 138785
Join Date: Jan 2007
Location: West Michigan
Vehicle:
2005 Impreza WRX/STi
CGM

Default

RN/Lori

Reviving an old thread here, but it seems like I've read about STi's flipping their swaybars when the suspension is at full drop. This is why the dealership is surmising that you've gotten the car airborne.
I believe this can happen also on a lift where the suspension is uncompressed, as it would be when replacing struts. If either of you are still angry about this, it might be worth bringing up.

Jay
Jays04WRX is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2007, 02:40 PM   #34
renichms
Scooby Newbie
 
Member#: 38550
Join Date: Jun 2003
Location: Birmingham, AL
Vehicle:
2004 Impreza WRX STi
WR Blue

Default

Quote:
Originally Posted by Jays04WRX View Post
RN/Lori

Reviving an old thread here, but it seems like I've read about STi's flipping their swaybars when the suspension is at full drop. This is why the dealership is surmising that you've gotten the car airborne.
I believe this can happen also on a lift where the suspension is uncompressed, as it would be when replacing struts. If either of you are still angry about this, it might be worth bringing up.

Jay
I have tried contacting SOA and the dealer about it to no avail. In the next few months, I'll give it one more try and if the result isn't to my satisfaction, I won't be buying another Subaru.

RN
renichms is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2008, 04:47 PM   #35
mrcharIybrown
Scooby Specialist
 
Member#: 143469
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: philly
Vehicle:
2007 WRX STi
SWP

Default

Name: "Chuck"

Make: 2007 Subaru WRX STI

Mileage: ~8700

Time Out Of Use: 1 hour

Problem And Likely Cause: Snapped right rear endlink and bent left rear endlink probably caused by a pothole.

Modifications: JDM STI Pinks

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial: N/A

Your Story: Back end felt kind of loose when coming out a hard turn so I jacked up the rear and found the endlinks were bent and broken. Went to the dealer and asked to have it fixed under warranty. Even though I had JDM STI Pinks installed, the service manager didn't ask any questions and fixed it all under warranty. She even offered to throw in a free car wash if I had time (I politely declined )
mrcharIybrown is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2008, 04:01 PM   #36
Paradox67
Scooby Newbie
 
Member#: 174058
Join Date: Mar 2008
Default Warranty Denied

Can't say that I wasn't warned.


Name: Primo Muniz

Make: 2007 WRX

Mileage: 2,400

Time Out Of Use: 3 weeks

Problem And Likely Cause: Blown First Gear / Weak Gears

Modifications: None

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial: Teeth missing from gear.

Your Story: On my way home from McDonalds, eating fries out of bag on passenger seat, looked up and saw that the light was green and I was holding up traffic, touched the gas and let out the clutch with RPM's at 2,500 - 3,000 and done... Car barely lurched and that was the end of first gear.

Last edited by Paradox67; 03-09-2008 at 04:03 PM. Reason: Shorten bt removing quote from initial post
Paradox67 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2008, 02:00 AM   #37
boosted06
Scooby Newbie
 
Member#: 144143
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: SCIC
Location: At the bottom of every bottle
Vehicle:
92 Nissan
red or something.....

Default

are cb boots covered under warranty and are struts as well, i have a bent strut but have no idea how it happened. and the cb boots are leaking. please help!!!!!!!!
boosted06 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2008, 02:45 PM   #38
justpunchit
Scooby Newbie
 
Member#: 137412
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Central Mass
Vehicle:
2007 Sti
Stg 1

Default

Name: Eric

Make: 07 STi

Mileage: 32092

Time Out Of Use: 1 day

Problem And Likely Cause: Death clunk, aka crap rear struts

Modifications: perrin CAI, Cobb sway bars, cobb short throw

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial: I wasn't!

Your Story: I brought my car to my local subie dealer told them up front what was in the car for mods and about the clunking, dropped it off, an hour later they called me back saying this is becoming a normal problem with the 06/07 STi's and that they'll be putting new struts in it the following week. I just wanted to share a success story for a change!
justpunchit is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 02:47 PM   #39
SickAW02
Scooby Newbie
 
Member#: 96041
Join Date: Sep 2005
Chapter/Region: NESIC
Location: Methuen, MA
Vehicle:
2013 PBS WRX HB

Default

Name: Jonathan

Make: 2006 Subaru WRX

Miles:29,000 just about

Time out of use: about 3 days.

Problem/likely cause: Left front strut bent??

Mods: None

Submitted for warranty: yes

Reason for Denial: They said that because the vehicle looks like it has been in an accident, they will not warranty the strut.

My Story: Brought the car in because it was pulling to the right just a little bit, i thought it needed an alignment. They called me back saying it was a bad/bent strut and that they (Patrick Subaru in MA) would not cover it under warranty because it looked like the car had been hit. Which is B/S, i have a clean carfax and it's just the slightest bit bent. I will probably try another couple of dealerships before i contact SOA.
SickAW02 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2008, 07:25 AM   #40
justpunchit
Scooby Newbie
 
Member#: 137412
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Central Mass
Vehicle:
2007 Sti
Stg 1

Default

Quote:
Originally Posted by SickAW02 View Post
Name: Jonathan

Make: 2006 Subaru WRX

Miles:29,000 just about

Time out of use: about 3 days.

Problem/likely cause: Left front strut bent??

Mods: None

Submitted for warranty: yes

Reason for Denial: They said that because the vehicle looks like it has been in an accident, they will not warranty the strut.

My Story: Brought the car in because it was pulling to the right just a little bit, i thought it needed an alignment. They called me back saying it was a bad/bent strut and that they (Patrick Subaru in MA) would not cover it under warranty because it looked like the car had been hit. Which is B/S, i have a clean carfax and it's just the slightest bit bent. I will probably try another couple of dealerships before i contact SOA.

I've heard nothing but bad about patrick subaru, I'd try North end next in lunnenburg.
justpunchit is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2008, 09:54 AM   #41
RexyGirl
Scooby Specialist
 
Member#: 63616
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: South East
Location: Mastro Subaru, Sanford FL
Vehicle:
1996 Volvo 850 Turbo
with mods :)

Default

Quote:
Originally Posted by SickAW02 View Post
Name: Jonathan

Make: 2006 Subaru WRX

Miles:29,000 just about

Time out of use: about 3 days.

Problem/likely cause: Left front strut bent??

Mods: None

Submitted for warranty: yes

Reason for Denial: They said that because the vehicle looks like it has been in an accident, they will not warranty the strut.

My Story: Brought the car in because it was pulling to the right just a little bit, i thought it needed an alignment. They called me back saying it was a bad/bent strut and that they (Patrick Subaru in MA) would not cover it under warranty because it looked like the car had been hit. Which is B/S, i have a clean carfax and it's just the slightest bit bent. I will probably try another couple of dealerships before i contact SOA.

Bent is not a matter for warranty. It is not a defect. Anything caused by an outside influence is not a matter for warranty. Somewhere along the line, you or someone else driving your car hit something, whether it was a pothole or curb, to cause it to bend.

This would be a matter for your insurance company, not warranty. But, I am sure your deductible is more than the repair itself, or close to it.
RexyGirl is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2008, 09:53 PM   #42
nuggetWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 177174
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: South East
Location: Boone & Cary, NC
Vehicle:
2007 Impreza 2.5i
Sport Wagon

Default

anyone have any problems or warranties voided due to installed strut tower bars? i am looking into Tein performance bars for the front and rear of my 07 2.5i wagon.
nuggetWRX is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2008, 11:27 PM   #43
RexyGirl
Scooby Specialist
 
Member#: 63616
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: South East
Location: Mastro Subaru, Sanford FL
Vehicle:
1996 Volvo 850 Turbo
with mods :)

Default

Quote:
Originally Posted by nuggetWRX View Post
anyone have any problems or warranties voided due to installed strut tower bars? i am looking into Tein performance bars for the front and rear of my 07 2.5i wagon.
http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=803106
RexyGirl is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2008, 06:48 PM   #44
basicwrc78
Scooby Specialist
 
Member#: 55715
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MWSOC
Location: Basic78@gmail.com
Vehicle:
1956 Syrena 105
1985 126p protuned

Default

Name: Basicwrc78

Make: 2008 Impreza WRX

Mileage: 6900

Time Out Of Use: none so far

Problem And Likely Cause: Broken both rear struts

Modifications: STI pinks

Submitted For Warranty Work (Yes/No): Yes

Reason Given For Denial: no denial so far
basicwrc78 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2008, 10:45 PM   #45
kidwitdawrx
Scooby Newbie
 
Member#: 190156
Join Date: Sep 2008
Chapter/Region: Tri-State
Location: Westchester, NY
Vehicle:
2004 Impreza WRX
Java Black Pearl

Default

i switched my 04 wrx springs for 04 sti spring for a little drop and and a little stiffer ride worked great and Subaru never noticed the difference!!!
kidwitdawrx is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 11:12 PM   #46
pagan PL
Scooby Newbie
 
Member#: 193241
Join Date: Nov 2008
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago burbs
Vehicle:
2006 STi built
mud'nblue

Default

Name: Wojciech

Make: 2008 WRX

Mileage: 5k

Time Out Of Use: 3 days

Problem And Likely Cause: Don't know the cause but 2 of my rear wheel bolts get broken, and fall off.

Modifications: SPT catback, UR rally armor mudflaps.

Submitted For Warranty Work (Yes/No): YES

Reason Given For Denial: They said that It's my fault because I didn't tight the lug nuts.

Your Story: Hi. First of all sorry for any gramma errors but I will try to be as clear as I can.

I don't know how could it happened, but my left rear wheel almost fall off while driving on a highway yestarday.
Whole story:
I've got 5k miles on my 08 WRX. Yestarday driving about 70mph on a highway I've start feeling vibrations on my steering wheel, I thought that is crappy IL roads, but after about 30 sec my wheel fall off and fortunetly hold down inside wheel arch, and I was able to pull over to the left side.
What I've noticed 2 bolts where cracked. After I put my wheel back on 3 screws just to drive my car away from the bridge it drove "bumpy" style like something was bended inside.

Another thing is, that from about a week or so I was feeling light vibrations ocasionally on the road, and noticed that my car is kinda lagging, got less power. I was thinking that maybe something's wrong with turbo. This is my first WRX and I was talking to my friend who had couple of STI's, and know a lot about subarus about it and he just said that I'm getting this kind of "turbo dissease", you know: start hearing weird noises inside the engine,and craving the power.
Just to meke it clear- wheels and tires are stock, never taken off,never had flat tire,never messed with any of wheels. I didn't took them off for puting mudflaps on. Dealer showed marks on screws to me, but didn't listen that those screws were brought on scene by my friend because I lost them all.
They didn't even looked inside. I don't know if this is posible for bearing problem or something like this.
Dealer: ROTO in Arlington Hts., IL

Last edited by pagan PL; 11-03-2008 at 11:31 PM.
pagan PL is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 07:25 AM   #47
blackfang
Scooby Specialist
 
Member#: 131347
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: Richmond Va
Vehicle:
2007 Legacy 2.5i SE
98 Z/28, VN 900 custom

Default

5k on the car and has the tires been rotated?
blackfang is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 05:31 PM   #48
pagan PL
Scooby Newbie
 
Member#: 193241
Join Date: Nov 2008
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago burbs
Vehicle:
2006 STi built
mud'nblue

Default

Nope, tires never ben taken off, and I'm the only person who drives this car.
pagan PL is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 06:02 PM   #49
Knotsure
Scooby Specialist
 
Member#: 41730
Join Date: Aug 2003
Location: Jersey
Vehicle:
0910 Leggy3.0/Impr
BLU Leg/BLK Imp

Default

Maybe a vandal? Either way - maybe check with your car insurance coverage if you have comprehensive. If there is damage to your vehicle, they can help investigate the problem and if it is a manuf. defect, they will fight for you. I mean, you pay high insurance rates for reasons like this! Let them take up the fight. Just a thought - -
Knotsure is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2008, 09:43 AM   #50
ajc125kx
Scooby Newbie
 
Member#: 193452
Join Date: Nov 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Fville, NJ
Vehicle:
05 STi
Silver

Default

I've had a bad experience with subaru. I'll be writing about it soon.
ajc125kx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble/Warranty Denial Report Thread: Drivetrain (Engine, Tranny, Diff, Etc.) North Ursalia Warranty Issues & SOA Problems 2660 08-25-2014 03:26 PM
Trouble/Warranty Denial Report Thread: Electrical (Lighting, ECU, Sensors, Etc.) North Ursalia Warranty Issues & SOA Problems 83 07-21-2014 11:52 AM
Trouble/Warranty Denial Report Thread: Body/Exterior of Vehicle North Ursalia Warranty Issues & SOA Problems 131 05-07-2014 10:18 AM
Trouble/Warranty Denial Report Thread: Braking System North Ursalia Warranty Issues & SOA Problems 82 04-27-2014 08:34 PM
Trouble/Warranty Denial Report Thread: Interior North Ursalia Warranty Issues & SOA Problems 58 01-12-2013 05:47 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.