Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2012, 10:21 PM   #1
dburgoon
Scooby Specialist
 
Member#: 310366
Join Date: Feb 2012
Chapter/Region: South East
Location: Ft Myers, FL
Vehicle:
03 vf37'd WRB
Bugeye

Default 02 wrx check engine light with no codes

I was driving home from dinner and about half way my check engine light popped on. I pulled over and plugged the accessport in and it said no codes but the check engine light remained on. It smelled hot but the temp was fine.

Please help!
* Registered users of the site do not see these ads.
dburgoon is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 10:30 PM   #2
brap325y
Scooby Newbie
 
Member#: 319989
Join Date: May 2012
Chapter/Region: NESIC
Location: 413
Vehicle:
2002 WRX
World Rally Blue

Default

Could just be a short in it or it was a quick code that fixed itself..
brap325y is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2012, 05:14 PM   #3
Empty_Pockets
Scooby Newbie
 
Member#: 335375
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: MAIC
Location: Williamstown NJ
Vehicle:
2002 WRX Wagon
Silver

Default

Quote:
Originally Posted by brap325y View Post
Could just be a short in it or it was a quick code that fixed itself..
Mine is doing the same
Empty_Pockets is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2012, 05:49 PM   #4
hoffmanEstates
Scooby Guru
 
Member#: 122043
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: aurora
Vehicle:
04 wagonier
psm

Default

No over heat???? Reset ecu maybe. A glitch
hoffmanEstates is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2011 wrx stage 2 check engine light threw two codes yanj88 Factory 2.5L Turbo Powertrain 34 02-22-2013 07:20 PM
Check engine light but no codes realplay Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 10-21-2011 08:27 PM
Check Engine Light and NO CODE WTF nikiSTI New England Impreza Club Forum -- NESIC 3 01-02-2010 02:36 PM
02 WRX check engine light blinking fast rallynutdon Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 07-13-2009 11:59 PM
Anyone getting check engine LIGHT but no actual code? byroll01 Factory 2.5L Turbo Powertrain 45 08-03-2006 10:50 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.